top of page
Tekijänsä näköinen Meeri Mäntylä

Oppaasi onnistuneelle työuralle

Tekijänsä näköinen - Yrittäjän opas kauneus- ja hyvinvointialalle

Folk Helsingin perustajan kirjoittama kirja, joka tarjoaa käytännön vinkkejä ja elämänmakuisia kokemuksia. Kattava opas oman toiminnan kehittämiseen sekä ammatinharjoittajille että liikkeenjohtajille. Kirjaan on koottu hyväksi havaittuja oppeja liiketoiminnan perusalueilta, hinnoittelusta kommunikointiin ja erikoistumisesta ajankäyttöön.

Mukana on 10 tunnetun yrittäjän tarinaa ja kaksi asiantuntijahaastattelua, joista huokuva palo omaan työhön inspiroi ja rohkaisee tarttumaan toimeen. Monella eri tavalla voi onnistua, kunhan löytyy halua kehittyä ja lujaa uskoa itseen.

Kirjakauppaan > >

Olenko tekijä, manageri vai yrittäjä?
Onko meillä hyvä ilmapiiri?
Mistä tietää onko tuolivuokra halpa vai kallis?

KENELLE?

Tekijänsä näköinen on inspiraation lähde jokaiselle jo alalla olevalle kauneus- ja hyvinvointialan yrittäjälle:

- Kampaajalle, kosmetologille, maskeeraajalle, hierojalle, osteopaatille, fysioterapeutille, joogaohjaajalle, tatuointi-artistille...

- Liikkeenjohtajalle, ammatinharjoittajalle, omasta liikkeestä haaveilevalle ja alan opiskelijalle

Mukana tunnettujen yrittäjien uratarinat:

Tekijänsä näköinen yrittäjätarina

Mitä johtajan kannattaa ajallaan tehdä?
Miten pärjäämme kilpailussa?
Miten selvitämme kriisejä työpaikalla?

KIRJASTA SANOTTUA

"Ei tahdo pystyä lopettamaan kesken. Aivan loistava kirja!"

"Sain ihan älyttömästi uusia näkökulmia omaan liikkeeseen, jonne on tulossa isoja muutoksia vuodenvaihteessa. Todella hyviä pointteja ja mietitty monelta kulmalta. Meillä on ensi viikolla palaveri töissä ja sain suuria työvälineitä palaverin pitämiseen ja vahvistusta omalle näkemykselle. Jokaisen meidän alalla pitäisi ehdottomasti lukea tämä kirja."

"Ostin kirjan eilen ja se tuli luettua jo illalla/yöllä, koska ei vaan voinut lopettaa lukemista. Todella selkeää ja mielenkiintoista tekstiä, josta aivan varmasti jokainen lukija saa paljon ideoita. Kunpa kirja löytäisi tiensä kaikkien kauneus- ja hyvinvointialoilla työskentelevien käsiin."

"TÄÄ ON IHAN TÖRKEEEEEN HYVÄ! Ihan killeri! Kaikkien alalla olevien ja kaikkien alaa miettivien pitäisi lukea tämä! Teksti ei ollut kuivaa niin kuin usein yritysoppaissa tuppaa olemaan, vaan se oli oikeasti mielekästä ja mielenkiintoista luettavaa mutta silti erittäin asiapitoista. Onneksi otin aikaa tämän lukemiseen, koska kun pääsin vauhtiin, en pystynyt enää lopettamaan!"

"Kirja on erittäin luettava ja imee mukaansa. Siinä on uskomattoman paljon hyvää ja tärkeää tietoa. Talouden laskelmat selkeitä ja yrittäjäesimerkit monipuolisia ja kiinnostavia. Hieno kirja kertakaikkiaan."

"Tämä olisi kyllä ehdottomasti tarpeellinen jokaisen kampaamokoulun perusopetuksen tueksi ja oppikirjaksi. Tekstiä on todella helppo lukea ja ymmärtää."

Screenshot 2021-03-02 at 9.22.46.png

TEKIJÄNSÄ NÄKÖINEN

Mäntylä, Meeri

34,90 € Kirja

Lukunäyte

Screenshot 2021-03-02 at 9.22.46.png

TEKIJÄNSÄ NÄKÖINEN

Mäntylä, Meeri

14,99 € E-kirja

Lukunäyte

Miten lasken oman hinnastoni?
Miten saisin tehtyä enemmän lempitöitäni?
Voisimmeko palvella asiakkaita paremmin?

KIRJOITTAJA

Meeri Mäntylä on kauppatieteiden maisteri ja hiusmuotoilija, joka pyörittää päivätyönään kolmea Folk Helsinki -kampaamoa. Kampaajan ja liikkeenjohtajan työn lisäksi Meeri kouluttaa kollegoitaan yritystoiminnan saloihin. Hänet voi pyytää omaan kampaamoon avuksi esimerkisi hinnaston rakentamiseen, tuotemyynnin tsemppaamiseen tai muuhun liiketoiminnan kehittämiseen.

Meeri on kirjoittanut Suomen suurinta hiusblogia I'd rather hair you now hiuskouluajoista lähtien. Blogi on kerännyt äärelleen parhaimmillaan 25 000 uniikkia kuukausilukijaa ja yli puoli miljoonaa lukukertaa vuodessa.

 

Yhteydenotto: meeri (a) folkhelsinki.com tai Instagramissa @meerimantyla.

Jälleenmyyjät:

Verkkokaupat:

Books On Demand

Adlibris

Suomalainen Kirjakauppa

E-kirjat:

Amazon

Elisa

Liikkeet:

Folk Helsinki, Fredrikinkatu 60, 00100 Helsinki

Folk Helsinki, Eerikinkatu 9, 00100 Helsinki

KakkoBrows, Pohjoinen Hesperiankatu 15, 00260 Helsinki

TILAA ARVOSTELUKAPPALE

Median edustajilla ja bloggaajilla on mahdollisuus tilata itselleen maksuton arvostelukappale lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: lehdisto@bod.fi.

bottom of page