top of page
20220805_175517_edited.jpg

Tervehdys!

Perustin Folk Helsingin vuonna 2014, sillä halusin luoda kampaamon, jossa on kotoisa olo ja ihania kampaajia, jotka ottavat lämmöllä jokaisen asiakkaan vastaan. Vuosien saatossa Folkin arvoiksi valikoituivat luonnollisuus, aitous ja ammattitaito. Toivon, että tämä näkyy ja tuntuu siinä, miten sinä voit asiakkaana luottaa hiuksesi kampaajiemme käsiin ja vain nauttia olostasi käynnin ajan.

 

Ajatus hiusten luonnollisuuden suhteen syntyi kuin itsestään, omien mieltymysten kautta. Luomme Folkissa aikaa kestäviä ja ajanmukaisia hiuksia, joita on helppo ylläpitää. Korostamme hiustesi parhaita puolia ja haluamme pitää ne hyvässä kunnossa. Tästä syystä valitsemme usein erilaisia raidoitustekniikoita juuri sinun hiustesi tarpeiden mukaan, jolloin saamme aikaan hyväkuntoista hiusta hieman pidemmällä käyntivälillä.

 

Toivon, että arvomme välittyvät sinulle, kun istahdat penkkiimme.

Olet lämpimästi tervetullut!

Meeri

MEERI MÄNTYLÄ,

FOLKIN PERUSTAJA

Luonnollisuus-
       manifestimme

Ajatus luonnollisuudesta ulottuu liikkeissämme hiuksia ja mukavaa olotilaa pidemmälle.

Huolehdimme liikkeidemme puhtaasta sisäilmasta Naavan älyviherseinillä, jotka puhdistavat tutkitusti ja tehokkaasti ilmasta myrkkyjä ja kemikaaleja.

Haluamme huolehtia myös siitä, että käyntisi on niin ympäristöystävällinen, kuin se suinkin voi kampaamossa olla. Varmistamme tämän mm. seuraavilla keinoilla:

  • Käytämme vesisähköä.

  • Vaadimme tuotesarjoiltamme pitkälle vietyä vastuullisuutta ja suosimme luonnonkosmetiikkaa.

  • Lahjoitamme yli 5 cm pituiset hiustupsut Hiukka Hyvälle, joka valmistaa niistä luonnonkuitumattoja öljyn imeytykseen ympäristöstä sekä kasvualustoiksi maanparannukseen.

  • Käytämme raidoituksissa perinteisten alumiinifolioiden rinnalla Paper not foil -raidoitusliuskoja, jotka on valmistettu rakennusteollisuudessa kierrätetystä kivimateriaalista.

  • Pidämme liikkeiden lämpötilat energiatehokkaina siltä osin, kun pystymme siihen itse vaikuttamaan.

  • Käytämme Wellan värejä, jotka valmistetaan Saksassa ja pakataan kierrätysmateriaaleista valmistettuihin tuubeihin. Wellan värit on suunniteltu mahdollisimman helposti huuhtoutuviksi, mikä säästää vedenkulutuksessa.

  • Kierrätämme kaiken jätteemme erittäin tarkasti, myös raidoituksissa käytetyt foliot.

  • Käytämme biohajoavia puhdistusaineita.

  • Tarjoamme asiakkaillemme luomukahvia ja -teetä kauramaidon kera.

  • Vastuullisuus vaikuttaa kaikkiin ostopäätöksiimme, mitä tulee liikkeiden sisustukseen ja muuhun kulutukseen.

World Vision yhteistyökumppani
bottom of page