YHTEYSTIEDOT JA VARAUSOHJEET

Suosittelemme varaamaan ajan nettiajanvarauksemme kautta (AJANVARAUKSEN REKISTERISELOSTE). Nettiajanvaraukseen pääset tästä. Mikäli oikeanlaisen ajan varaaminen arvelluttaa, tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla tai puhelimitse.

Varatun ajan pystyy peruuttamaan nettiajanvarauksen kautta 2 vrk ennen varattua aikaa. Tämän jälkeen peruutus tulee tehdä puhelimitse tai sähköpostitse. Samana päivänä peruutetuista tai peruuttamatta jätetyistä ajoista veloitamme täyden työn hinnan. Mikäli ajan peruutus tapahtuu aukioloaikojemme ulkopuolella, ilmoitathan asiasta sähköpostitse. Näin viesti tavoittaa meidät kotoa! :)

Olet lämpimästi tervetullut!

Ajankohtaista! Aurorankadun ja Lauttasaaren liikkeemme yhdistyvät 1.8.2021 alkaen. Uutukaisen liikkeemme osoite on Fredrikinkatu 60. Muutoista johtuen Aurorankadun liike on suljettuna 30.6. ja Lauttasaaren liike 16.7. alkaen.

Eerikinkadun liike palvelee normaalisti, loma-aikojen puitteissa.

FREDRIKINKATU 60, 00100 HELSINKI, puh. 0449883628

EERIKINKATU 9, 00100 HELSINKI, puh. 0409331812

Kumpaankin liikkeeseen kävelet muutamassa minuutissa Kampin kauppakeskuksesta, jossa sijaitsee myös lähin parkkihalli. Muutoin alueilla on maksullinen kadunvarsipysäköinti.