top of page

Palvelut

Olemme erikoistuneet luonnollisen näköisiin raidoituksiin ja hallitsemme uusimmat tekniikat ja trendit. Käyntisi jälkeen kirjaamme ylös käyttämämme värit sekä hiustesi erityispiirteet. Näin kuka tahansa kampaajistamme pystyy jatkamaan siitä, mihin edellisellä kerralla jäätiin.

 

Toteutamme värjäykset laadukkailla WELLA-väreillä, muotoilutuotteinamme luonnonkosmetiikan sarjat Less is More ja Innersense sekä kampaamotuotesarjat Authentic Beauty Concept ja Olaplex.

HUOM! Peruutuksista, jotka tapahtuvat alle 24 h ennen varattua aikaa tai peruuttamatta jätetyistä ajoista veloitamme täyden työn hinnan.

RAIDAT JA VÄRIPAKETIT

Hinnat sisältävät hiustenleikkauksen. Värjäys ilman leikkausta -15 €. RAIDOITUS 189-239 € Oli haaveissasi sitten upeat aurinkoraidat, balayage, kirkkaasti vaalentava babylights tai eloa tuova lowlights, Folkista saat sen varmasti. Koko henkilökuntamme on erikoistunut aikaa kestäviin raidoituksiin! Raitojen sävyn taittava Glossing sisältyy hintaan. TOUCH UP HIGHLIGHTS 159-189 € Raidoitettujen hiusten pikakirkastus. Mikäli pelkkä glossing ei riitä, mutta koko pään raidat tuntuvat turhan suurelta muutokselta, Touch up highlights on täydellinen valinta hiusten ilmeen kirkastamiseen! Jakauksen ja kasvojen ympärille asetellaan taidokkaasti vain 8-10 raitalappua, jotka yhdessä glossingin kanssa saavat hiusten ilmeen raikastumaan ennennäkemättömän helposti ja kauniisti. Lopputulos on luonnollinen, mutta huomaat eron varmasti! Käsittely sopii hiuksille, joita on raidoitettu vaalealla viimeisen puolen vuoden aikana. TYVIVÄRI RAIDOITUKSEN YHTEYDESSÄ 40 €. OLAPLEX VÄRIN YHTEYDESSÄ 39 € Olaplex suojaa ja korjaa hiuksia värjäyksen aikana. Se estää hiusten rakennetta ja rikkisiltoja vahingoittumasta ja korjaa tehokkaasti jo aiemmin syntyneitä vaurioita. Suosittelemme lämpimästi Olaplexia vaalennusten yhteydessä. GLOSSING 119-139 € Glossing eli kiiltokäsittely kirkastaa tai syventää hiusten väriä, tehden upean läpikuultavan ja valoa heijastavan pinnan hiuksiin. Glossing sopii erinomaisesti raidoitusvälin pidentämiseen. Se puhdistaa raitojen sävyä ja häivyttää raitojen ja tyvikasvun eroa ilmiömäisesti, kuitenkaan värjäämättä tyveä! Soveltuu myös epätoivottujen värien taittamiseen. Ei vaalenna hiusta. VÄRIPAKETIT 149-229 € Väripaketti tarkoittaa hiusten freesausta tyvivärillä ja Glossingilla. Hiusten etuosaan voidaan tehdä myös muutama aurinkoraita tuomaan valoa ja elävyyttä hiuksiin. Vaihtoehtoisesti myös koko pään tasaiset, yksiväriset hiusvärit kuuluvat väripaketteihin. Jos haluat tarkan hinta-arvion väripaketistasi, otathan yhteyttä sähköpostitse kuvien kera. ESIVAALENNUS 19-54 € METALLINPOISTOHOITO VÄRIN YHTEYDESSÄ 49 € Hoito poistaa hiuksista raskasmetallikerrostumia sekä kloorin ja muotoilutuotteiden jäämiä, jotka aiheuttavat hiuksissa epätoivottuja kellertäviä ja vihertäviä sävyjä, takkuisuutta ja katkeilemista. Hiukset kirkastuvat ja pehmenevät välittömästi. Hoito toimii loistavasti ennen värjäystä, jolloin värit myös pysyvät pidempään. TUNTITYÖ 74 € Käytämme tuntityöhinnoittelua suuriin muutoksiin, joissa on useita vaiheita sekä erilaisia värjäyksiä ja tekniikoita. Mikäli suunnittelet suurta värimuutosta, otathan etukäteen yhteyttä.

HIUSTENLEIKKAUKSET JA HOIDOT

HIUSTENLEIKKAUS 79-99 € Sisältää yksilöllisen konsultoinnin, hiustenpesun, rentouttavan päähieronnan pesupaikalla, leikkauksen sekä kuivauksen ja muotoilun. Mikäli haluat suuren mallinmuutoksen, otathan etukäteen yhteyttä. OTSAHIUSTEN TRIMMAUS 19 € HIUSTEN PESU JA KUIVAUS 69 € HIUSTEN TEHOHOITO JA RENTOUTTAVA PÄÄHIERONTA 79 € Tehohoito työn yhteydessä 19 € Valitse yhdessä kampaajasi kanssa tehohoito tarpeesi mukaan - valittavissa mm. kosteuttava, korjaava tai hiuspohjaa puhdistava hoito. Hoito sisältää hiusten pesun, valitun tehonaamion, erityispitkän rentouttavan päähieronnan sekä hiusten kuivauksen ja muotoilun. ​OLAPLEX-TEHOHOITO 89 € Olaplex leikkauksen yhteydessä 39 € Olaplex mullistaa hiustesi elämän! Olaplex korjaa tehokkaasti jo aiemmin syntyneitä vaurioita ja saa hiukset tuntumaan silkkisen terveiltä. Sisältää kaksivaiheisen Olaplex-tehohoidon, hiustenpesun, rentouttavan päähieronnan pesupaikalla sekä kuivauksen ja muotoilun. HIUSPOHJAN KUORINTA 79 € Hiuspohjan kuorinta leikkauksen yhteydessä 39 € Tehokas AHA-hedelmähappokuorinta, joka putsaa hiuspohjasta hilseen ja muotoilutuotejäämät antaen uusille hiuksille mahdollisimmat ihanteelliset olot kasvaa. Hoito jatkuu kotona kuukauden ajan käytettävällä hiuspohjan seerumilla (49 €). Kuorintaa ei voi tehdä värjäyksen yhteydessä. ​METALLINPOISTOHOITO 99 € Metallinpoistohoito leikkauksen yhteydessä 49 € Hoito poistaa hiuksista raskasmetallikerrostumia sekä kloorin ja muotoilutuotteiden jäämiä, jotka aiheuttavat hiuksissa epätoivottuja kellertäviä ja vihertäviä sävyjä, takkuisuutta ja katkeilemista. Hiukset kirkastuvat ja pehmenevät välittömästi.

KAMPAUKSET, MEIKIT JA MORSIUSSEURUEET

Pehmeän rennot ja kauniilla tavalla laskeutuvat kampaukset ovat intohimomme. Meiltä luonnistuvat myös heleät ja onnenkyyneleitä kestävät meikit. Varaamalla ammattitaitoisen ja kokeneen tiimin hääpäivään, juhlava aamu alkaa stressittömästi. Tyytyväiset asiakkaamme äänestivät meidät ehdolle Vuoden Hääyritykseksi vuosina 2016, 2018 ja 2019. Tekemiämme kampauksia ja meikkejä on nähtävillä Instagramin kohokohdissa @folkhelsinki. Otamme morsiusseurueiden varauskyselyitä vastaan sähköpostitse. Mikäli hääpäiväsi on vielä pitkällä tulevaisuudessa, otamme tietosi ja toiveesi listallemme ja varmistamme saatavuutemme n. 6-8 kuukautta ennen ko. päivää. Kerrothan sähköpostissasi seuraavat seikat: - Kuinka monelle tulee meikkejä ja kampauksia? - Päivän aikataulutoive, mihin aikaan kenenkin tulee olla valmiina? - Missä valmistautuminen tapahtuu? Varaamme morsiuskampaukseen ja -meikkiin yhteensä n. 2,5 tuntia. Kaasojen ja muiden juhlavieraiden kampauksiin ja meikkeihin varaamme kuhunkin tunnin verran, rentoihin laineisiin puoli tuntia. Suosittelemme aina koekampausta ja -meikkiä hääpäivän lähestyessä. Koeversioiden avulla morsian ja kampaaja pääsevät samalle aaltopituudelle ja pääsemme tutustumaan hiusten ja ihon tarpeisiin Lisäksi saamme tarkennettua aikatauluja. Lue lisää koekampauksen ja -meikin merkityksestä Meerin blogista, täältä. HINNASTO MORSIUSKAMPAUS 229 € Tehdään puhtaisiin hiuksiin. Hintaan sisältyy koekampaus (75 min). ​MORSIUSMEIKKI 239 € Huolellinen ja kestävä meikki, jonka avulla säteilet yömyöhään asti. Irtoripset ja koemeikki (75 min) sisältyvät hintaan. ​​JUHLAKAMPAUKSET 94 € Juhlakampaus tai Hollywood-laineet kaasoille tai muihin juhliin (45-60 min). Tehdään puhtaisiin hiuksiin. ​​JUHLAMEIKIT 99 € Kaasoille tai muihin juhliin (60 min). Irtoripset sisältyvät hintaan. ​​RENNOT LAINEET 69 € Muotoiluraudalla tehtävät rennot laineet ja mahdollisesti etuosan kiinnitys (30 min). Kaasoille tai muihin juhlapäiviin. Hollywood-laineet hinnoitellaan juhlakampauksen mukaan. ​MATKAKULU alk. 69 € Tulemme mielellämme myös hotellille tai juhlapaikalle valmistelemaan hääseuruetta (siirtymäkulu Helsingin ydinkeskusta alk. 69 €).

MICROBLADING

Microblading-artistimme Hanna tekee upean luonnollisia kulmia Fredrikinkadun liikkeessämme.

 

Hannan tekemiä kulmia löydät Instagramista @browsbyhannavahapassi. Hanna on myös mukana arvostetulla Sharp Brows -artistien kartalla.

Lue ohjeistus ja microbladingin esteet ennen microbladingiin tuloa. Samasta osiosta löydät myös jälkihoito-ohjeet

Microblading on kulmamuotoilua, jolla saat kauniit ja luonnolliset kulmat kestävästi. Microbladingissa ihon pintakerrokseen laitetaan pigmenttiä pienellä moniterällä, luonnollisia karvoja mukaillen. Lopputulos jäljittelee karvanvetoja, jotka sulautuvat omien kulmakarvojen joukkoon. Microblading kestää nuorella iholla 1-3 vuotta. Pysyvyyttä on vaikea ennustaa, sillä se riippuu ihotyypistä ja ihon uusiutumisnopeudesta. Iäkkäämmälle iholle microblading saattaa jäädä pysyvästi, sillä iho uusiutuu iän myötä hyvin hitaasti. Microblading vaatii vahvistusta vuosien saatossa. Normaalisti suosittelemme vahvistusta 6-18 kk sisällä. Lue ohjeistus ja microbladingin esteet ennen microbladingiin tuloa. Samasta osiosta löydät myös jälkihoito-ohjeet. Mikäli sinulla on vanha, muualla tehty microblading, lähetäthän aina kulmistasi kuvat sähköpostitse ennen ajanvarausta: info@folkhelsinki.com. ​MICROBLADING + VAHVISTUS 429 € Ensimmäinen kerta sisältää kasvojesi mukaan muotoillut microblading-kulmat sekä ensimmäisen vahvistuksen 5-8 viikon kuluttua. Mahdollinen ylimääräinen lisävahvistus 149 € (jotkin ihotyypit vaativat ylimääräisen vahvistuskerran). ​VAHVISTUS 6-10 kk 169 € ​VAHVISTUS 11-12 kk 199 € ​VAHVISTUS 12-18 kk 229 € Vahvistus ylläpitää kaunista lopputulosta. Suosittelemme olemaan yhteydessä sähköpostitse, jolloin voimme yhdessä miettiä sopivan ajankohdan vahvistukselle: info@folkhelsinki.com. Vahvistuksen ehtona on, että kulmien muoto näkyy. Mikäli kulmat tarvitsee mitata uudestaan, veloitamme uusien kulmien hinnan.

SHADOW BROWS

Shadow brows tarkoittaa kulmakarvojen kestopigmentointia. Kyseessä on kosmeettinen tatuointi, joka tehdään kestopigmentointilaitteella. Laitteessa on ohuita neuloja, joilla pigmenttiä viedään kevyesti ihon pintakerrokseen. Lopputulos on pehmeä ja luonnollinen, kuin kulmakarvasi olisivat aina meikatut ja viimeistellyt! Shadow-tekniikalla tehdyt kulmat ovat lopputulokseltaan kuin hyvin meikatut kulmat. Tekniikalla voidaan tehdä myös vaaleaa ja luonnollista jälkeä. ​Kestopigmentointi sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisen hyvin rasvaisemmalle, paksummalle tai ikääntyneemmälle iholle, jollaisilla microblading ei välttämättä pysy kovin hyvin. Kestopigmentoinnin kesto vaihtelee yksilöllisesti, mutta se kestää yleensä vieläkin pidempään, kuin microblading -- jopa muutaman vuoden. ​SHADOW BROWS + VAHVISTUS 420 € Ensimmäinen kerta sisältää kasvojesi mukaan muotoillut shadow brows -kulmat sekä ensimmäisen vahvistuksen 8-12 viikon kuluttua. VAHVISTUS 6-10 kk 169 € ​VAHVISTUS 11-12 kk 199 € ​VAHVISTUS 12-18 kk 229 € Vahvistus ylläpitää kaunista lopputulosta. Suosittelemme olemaan yhteydessä sähköpostitse, jolloin voimme yhdessä miettiä sopivan ajankohdan vahvistukselle: info@folkhelsinki.com. Vahvistuksen ehtona on, että kulmien muoto näkyy. Mikäli kulmat tarvitsee mitata uudestaan, veloitamme uusien kulmien hinnan.

POWDER BROWS

Powder brows on häivytystekniikalla tehty kulmakarvojen kestopigmentointi, jolla kulmiin saadaan pehmeä ja puuterimainen lopputulos. Kulmien ääriviivat ovat pehmeät ja tämän vuoksi tulos on luonnollinen. ​Powder brows sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisen hyvin rasvaiselle tai sekaiholle, jollaisilla microblading ei välttämättä pysy kovin hyvin. Kestopigmentoinnin kesto vaihtelee yksilöllisesti, mutta se saattaa pysyä iholla jopa muutaman vuoden. ​POWDER BROWS + VAHVISTUS 400 € Ensimmäinen kerta sisältää kasvojesi mukaan muotoillut powder brows -kulmat sekä ensimmäisen vahvistuksen 8-12 viikon kuluttua. ​COMBO MICROBLADING + POWDER BROWS + VAHVISTUS 450 € Hybriditekniikassa yhdistellään microblading ja powder brows -tekniikoita. Siinä kulmien alkuun luodaan karvamaisia vetoja microbladingilla ja kulmien loppuosa häivytetään puuteritekniikalla. ​VAHVISTUS 6-10 kk 169 € ​VAHVISTUS 11-12 kk 199 € ​VAHVISTUS 12-18 kk 229 € Vahvistus ylläpitää kaunista lopputulosta. Suosittelemme olemaan yhteydessä sähköpostitse, jolloin voimme yhdessä miettiä sopivan ajankohdan vahvistukselle: info@folkhelsinki.com. Vahvistuksen ehtona on, että kulmien muoto näkyy. Mikäli kulmat tarvitsee mitata uudestaan, veloitamme uusien kulmien hinnan.

Ripsien tai/ja kulmien kestovärjäys 39

HUOM! Peruutuksista, jotka tapahtuvat alle 24 h ennen varattua aikaa tai peruuttamatta jätetyistä ajoista veloitamme täyden työn hinnan.

bottom of page