KAMPAAMO

Olemme erikoistuneet luonnolliselta näyttäviin värjäyksiin, raidoituksiin ja vaalennuksiin. Käyntisi jälkeen kirjaamme ylös käyttämämme värit sekä hiustesi erityispiirteet. Näin kuka tahansa kampaajistamme pystyy jatkamaan siitä, mihin edellisellä kerralla jäätiin. (VÄRIKÄSITTELYKIRJAUSTEN REKISTERISELOSTE)

 

Toteutamme värjäykset laadukkailla WELLA-väreillä, muotoilutuotteinamme luonnonkosmetiikan sarjat Less is More ja Innersense sekä kampaamotuotesarjat Davines ja Olaplex.

Käy kurkkaamassa töitämme Instagramissa @folkhelsinki.​

 

PESUT, LEIKKAUKSET JA HOIDOT

 

Hiustenleikkaus 74-99;-

Sisältää yksilöllisen konsultoinnin, hiustenpesun, rentouttavan päähieronnan pesupaikalla, leikkauksen sekä kuivauksen ja muotoilun. Mikäli haluat suuren mallinmuutoksen, varaathan aikasi sähköpostitse.

 

Otsahiusten trimmaus 19;-

 

Hiusten pesu, kuivaus ja muotoilu 54;-

 

Hiusten tehohoito ja rentouttava päähieronta 59,-

Tehohoito työn yhteydessä 19;-

Valitse yhdessä kampaajasi kanssa tehohoito hiustesi tarpeiden mukaan - valittavissa mm. kosteuttava, korjaava tai puhdistava hoito. Hoito sisältää hiusten pesun, valitun tehonaamion, erityispitkän rentouttavan päähieronnan sekä hiusten kuivauksen ja muotoilun.

 

Hiuspohjan kuorinta 59;-

Hiuspohjan kuorinta leikkauksen yhteydessä 39;-

Tehokas AHA-hedelmähappokuorinta, joka putsaa hiuspohjasta hilseen ja muotoilutuotejäämät antaen uusille hiuksille mahdollisimmat ihanteelliset olot kasvaa. Hoito jatkuu kotona kuukauden ajan käytettävällä hiuspohjan seerumilla (49;-). Kuorintaa ei voi tehdä värjäyksen yhteydessä.

 

 

OLAPLEX

Olaplex suojaa ja korjaa hiuksia aivan uudella tavalla! Se estää hiusten rakennetta ja rikkisiltoja vahingoittumasta kemiallisten käsittelyjen yhteydessä ja korjaa tehokkaasti jo aiemmin syntyneitä vaurioita. Olaplex on ensimmäinen tuote, joka todella mullistaa hiustesi elämän!

 

Olaplex-tehohoito, kuivaus ja muotoilu 89;-

Olaplex värikäsittelyn yhteydessä 30,-

Olaplex leikkauksen yhteydessä 35;-

Sisältää kaksivaiheisen Olaplex-tehohoidon, hiustenpesun, rentouttavan päähieronnan pesupaikalla sekä kuivauksen ja muotoilun.

METALLINPOISTOHOITO

Hoito poistaa hiuksista raskasmetallikerrostumia sekä kloorin ja muotoilutuotteiden jäämiä, jotka aiheuttavat hiuksissa epätoivottuja kellertäviä ja vihertäviä sävyjä. Hiukset kirkastuvat ja pehmenevät välittömästi. Hoito toimii loistavasti ennen värjäystä, jolloin värit myös pysyvät pidempään.

Metallinpoistohoito, kuivaus ja muotoilu 99;-

Hoito värikäsittelyn tai leikkauksen yhteydessä 49;-

VÄRIKÄSITTELYT

Kaikki hinnat sisältävät hiustenleikkauksen. Värjäys ilman leikkausta -15;-.

Raidoitus 179-239;-

Oli haaveissasi sitten upeat aurinkoraidat, vapaan käden raidat (balayage), ombre, tiheä babylights tai eloa tuova lowlights, Folkista saat sen varmasti. Henkilökuntamme on erikoistunut luonnollisen näköisiin ja taidokkaisiin raidoituksiin. Raitojen ja pohjan sävyn raikastava Glossing sisältyy hintaan. Huom. Erittäin tiheät raidoitustyöt (kesto yli 3 tuntia, tehdään tuntihinnan mukaan).

Tyviväri raidoituksen yhteydessä 40;-

 

Glossing 109-139;-

Kiiltokäsittelyllä voidaan kirkastaa tai syventää hiusten väriä. Tekee upean läpikuultavan, valoa heijastavan ja kiiltävän pinnan hiuksiin. Soveltuu hyvin myös epätoivottujen värien taittamiseen. Ei vaalenna hiusta.

 

Color basics -väripaketti 149-209;-

Hiusten freesaus tyvivärillä sekä Glossing-palvelulla.

 

Multicolor -väripaketti 169-229;-

Tyvivärin ja sävyä freesaavan kiiltokäsittelyn lisäksi kasvojen etuosaan tehdään muutama aurinkoraita tuomaan valoa ja elävyyttä hiuksiin. Vaihtoehtoisesti myös koko päähän halutut tasaiset, yksiväriset hiusvärit luodaan useammalla väriseoksella.

Esivaalennus 19-54;-

Tuntityö 74;-

Käytämme tuntityöhinnoittelua suuriin muutoksiin ja projekteihin, joissa on useita vaiheita sekä erilaisia värjäyksiä ja tekniikoita. Mikäli suunnittelet suurta värimuutosta (esimerkiksi vaalennusprojektia), niin otathan yhteyttä puhelimitse.

 

KAMPAUKSET, MEIKKAUKSET JA MORSIUSSEURUEET LÖYDÄT TÄÄLTÄ

 

RIPSET JA KULMAT LÖYDÄT TÄÄLTÄ

HUOM! Samana päivänä peruutetuista tai peruuttamatta jätetyistä ajoista veloitamme täyden työn hinnan.

 

KAMPAUKSET, MEIKIT JA MORSIUSSEURUEET

Pehmeän rennot ja kauniilla tavalla laskeutuvat kampaukset ovat intohimomme - kampauksen kestosta tinkimättä. Meiltä luonnistuu kampausten lisäksi myös heleät ja onnenkyyneleitä kestävät meikit. Tulemme mielellämme myös paikanpäälle hotellille tai juhlapaikalle huolehtimaan seurueenne laittautumishetkistä. Matkakuluista sovitaan tapauskohtaisesti.

Tavoitteenamme on luoda juhlapäivän aamuun rento ja seesteinen hetki, jolloin päivään valmistautuminen tapahtuu luottavaisin mielin. Tyytyväiset asiakkaamme äänestivät meidät ehdolle Vuoden Hääyritykseksi vuosina 2016, 2018 ja 2019. Tekijöitämme voi tiedustella sähköpostitse aina puoli vuotta ennen häiden ajankohtaa, jolloin saatavuutemme on selvillä.​ Kerro sähköpostissasi seurueen koko sekä päivän aikataulu sekä muut mahdolliset toiveet päivän suhteen.

Tulemme myös mielellämme tekemään kuvauksia ja muita tv- tai mainosproduktioita. Kysy lisää sähköpostitse tai puhelimitse!

 

Tekemiämme kampauksia ja meikkejä on nähtävillä Instagramissa @folkhelsinki.

Morsiuskampaus 189;-

Puolipitkien ja pitkien hiusten morsiuskampaus puhtaisiin hiuksiin. Hintaan sisältyy koekampaus.

Morsiusmeikki 199;-

Huolellinen ja kestävä meikki, jonka avulla säteilet yömyöhään asti. Meikissä mahdollisesti käytettävät irtoripset sekä koemeikki sisältyvät hintaan.

Juhlakampaukset 79;-

Puolipitkien ja pitkien hiusten kampaus esimerkiksi kaasoille, muihin juhlapäiviin, vuosijuhliin tai vanhojentansseihin. Tehdään puhtaisiin hiuksiin.

Juhlameikit 99;-

Tehdään puhtaille kasvoille. Meikissä mahdollisesti käytettävät irtoripset sisältyvät hintaan.

Kiharrus / laineet 49;-

Esimerkiksi muotoiluraudalla tehtävät laineet kaasoille, muihin juhlapäiviin, vuosijuhliin tai vanhojentansseihin.

Kiharrus / laineet ja etuosion kiinnitys 59;-

Esimerkiksi etuosan letti tai kieputus taakse.

Varaamme yleensä morsiuskampaukseen ja -meikkiin aikaa yhteensä 2,5-3 tuntia. Kaasojen ja muiden juhlavieraiden kampauksiin ja meikkeihin varaamme kuhunkin tunnin verran. Hääpäivän aikatauluissa kannattaa ottaa huomioon, että hiusten pitäisi olla puhtaat ja kuivat kampausta aloittaessa (edellisenä iltana tehty hiustenpesu yleensä riittää mainiosti). Keston kannalta on parasta, jos hiukset on föönattu jonkin pitoa tuovan muotoilutuotteen, kuten muotovaahdon kera. Kampaukseen tullessa on hyvä pukea ylleen pusero, jonka saa helposti pois ilman, että se täytyy vetää pään yli.

Suosittelemme aina koekampausta ja -meikkiä hääpäivän lähestyessä. Koeversioiden avulla morsian ja kampaaja pääsevät samalle aaltopituudelle ja kampaaja pääsee tutustumaan hiuksen määrään ja tarpeisiin esimerkiksi pysyvyyden suhteen. Lisäksi saamme tarkennettua aikatauluja ja hääpäivälle voi suunnitella mukavammin vaikkapa lounaan, kun tietää kuinka kauan kampauksen tekemisessä kestää. Lue lisää koekampauksen ja -meikin merkityksestä Meerin blogista, täältä.

 

MICROBLADING, BROW LIFT JA LASH LIFT

HUOM! Microblading-artistimme viettää tällä hetkellä äitiyslomaa.

Varaa aika vaikka saman tien nettiajanvarauksemme kautta, Fredrikinkadun toimipisteeseemme. Microblading-artistimme Hannan tekemiä kulmia löydät Instagramista @browsbyhannavahapassi. Hanna on myös mukana arvostetulla Sharp Brows -artistien kartalla.

Upeat brow ja lash liftit taas ovat @anu.uusipulkamo käsialaa. Käy kurkkaamassa Anun töitä hänen Instagram-tilinsä highlightseista!

MICROBLADING + VAHVISTUS (2 H + 1 H) 369;-

Microblading on kulmamuotoilua, jolla saat kauniit ja luonnolliset kulmat kestävästi. Microbladingissa ihon pintakerrokseen laitetaan pigmenttiä pienellä moniterällä, luonnollisia karvoja mukaillen. Kulmien poistuminen ihosta riippuu ihotyypistä, joten suosittelemme vahvistusta 6-18 kk sisällä. Lue ohjeistus ja microbladingin esteet ennen microbladingiin tuloa. Samasta osiosta löydät myös jälkihoito-ohjeet. Mikäli sinulla on vanhat, muualla tehdyt pigmentoinnit, lähetäthän kulmistasi kuvat sähköpostitse ennen ajanvarausta: makeup@hannavahapassi.com.

Ensimmäinen kerta sisältää juuri kasvojesi mukaan muotoillut microblading-kulmat sekä ensimmäisen vahvistuksen kuukauden kuluttua. Mahdollinen toinen lisävahvistus 90 € (jotkin ihotyypit vaativat vielä toisen vahvistuskerran eli kolmannen käsittelyn).

VAHVISTUS 6-10 KK 149;-

VAHVISTUS 11-12 KK 169;-

Vahvistus ylläpitää kaunista lopputulosta. Suosittelemme olemaan yhteydessä sähköpostitse, jolloin voimme yhdessä miettiä sopivan ajankohdan vahvistukselle: makeup@hannavahapassi.com. Vahvistuksen ehtona on, että kulmien muoto näkyy. Mikäli kulmat tarvitsee mitata uudestaan, ne tehdään alusta saakka ja tällöin veloitamme uusien kulmien hinnan.

BROW LIFT 59;-

Brow lift eli kulmien kestolaminointi on kulmien pitkäkestoista muotoilua, joka sopii kaikille, jotka haluavat kulmiinsa kaunista muotoa ja luonnollista tuuheutta. Kulmat asetellaan asiakkaan toiveiden mukaisesti siten, että ne näyttävät siisteiltä ja tuuheilta. Palveluun kuuluu myös kulmien kestovärjäys ja tehokosteutus. Brow lift säilyy kulmissa 2-5 viikkoa. Huom. Kulmia ei saa kastella 24 h hoidon jälkeen. (Ei suositella raskaana oleville.)

LASH LIFT 79;-

Ripsien kestotaivutus avaa silmät ja nopeuttaa arkiaamuja. Taivutuksessa käytetään muotteja, jotka taivuttavat ripset tyvestä alkaen. Palveluun kuuluu myös ripsien kestovärjäys sekä hoitava öljy. Lash lift säilyy ripsissä 4-8 viikkoa. Ripsiä ei saa kastella 24 h hoidon jälkeen ja taivutuksen voi tehdä enintään 8 viikon välein. (Ei suositella raskaana oleville tai imetyksen aikana.)

BROW LIFT & LASH LIFT -PAKETTI 130;-

Ripsien tai/ja kulmien kestovärjäys 39;-

HUOM! Samana päivänä peruutetuista tai peruuttamatta jätetyistä ajoista veloitamme täyden työn hinnan.