top of page
KAMPAAMO

KAMPAAMO

Olemme erikoistuneet luonnolliselta näyttäviin värjäyksiin, raidoituksiin ja vaalennuksiin. Käyntisi jälkeen kirjaamme ylös käyttämämme värit sekä hiustesi erityispiirteet. Näin kuka tahansa kampaajistamme pystyy jatkamaan siitä, mihin edellisellä kerralla jäätiin. (VÄRIKÄSITTELYKIRJAUSTEN REKISTERISELOSTE)

 

Toteutamme värjäykset laadukkailla WELLA-väreillä, muotoilutuotteinamme luonnonkosmetiikan sarjat Less is More ja Innersense sekä kampaamotuotesarjat Davines ja Olaplex.

Käy kurkkaamassa töitämme Instagramissa @folkhelsinki.​

RAIDOITUKSET JA VÄRIKÄSITTELYT

Kaikki hinnat sisältävät hiustenleikkauksen. Värjäys ilman leikkausta -15;-.

Raidoitus 179-239;-

Oli haaveissasi sitten upeat aurinkoraidat, vapaan käden raidat (balayage), ombre, tiheä babylights tai eloa tuova lowlights, Folkista saat sen varmasti. Koko henkilökuntamme on erikoistunut luonnollisen näköisiin ja taidokkaisiin raidoituksiin, jotka kestävät aikaa ja saavat hiuksesi näyttämään parhaat puolensa! Raitojen ja pohjan sävyn raikastava Glossing sisältyy hintaan. Huom. Erittäin tiheät raidoitustyöt tehdään tuntihinnan mukaan.

Tyviväri raidoituksen yhteydessä 40;-

 

Glossing 109-139;-

Kiiltokäsittelyllä voidaan kirkastaa tai syventää hiusten väriä, sillä se tekee upean läpikuultavan ja valoa heijastavan pinnan hiuksiin. Glossing on erinomainen käsittely, kun raidoitusväliä halutaan pidentää. Se puhdistaa raitojen sävyä ja häivyttää raitojen ja tyvikasvun eroa aivan ilmiömäisesti, kuitenkaan värjäämättä tyveä! Soveltuu hyvin myös epätoivottujen värien taittamiseen. Ei vaalenna hiusta.

 

Color basics -väripaketti 149-209;-

Hiusten freesaus tyvivärillä sekä Glossing-palvelulla.

 

Multicolor -väripaketti 169-229;-

Tyvivärin ja sävyä freesaavan Glossingin lisäksi kasvojen etuosaan tehdään muutama aurinkoraita tuomaan valoa ja elävyyttä hiuksiin. Vaihtoehtoisesti myös koko päähän halutut tasaiset, yksiväriset hiusvärit luodaan useammalla väriseoksella.

Esivaalennus 19-54;-

Tuntityö 74;-

Käytämme tuntityöhinnoittelua suuriin muutoksiin ja projekteihin, joissa on useita vaiheita sekä erilaisia värjäyksiä ja tekniikoita. Mikäli suunnittelet suurta värimuutosta (esimerkiksi vaalennusprojektia), niin otathan yhteyttä puhelimitse.

OLAPLEX

Olaplex suojaa ja korjaa hiuksia aivan uudella tavalla! Se estää hiusten rakennetta ja rikkisiltoja vahingoittumasta kemiallisten käsittelyjen yhteydessä ja korjaa tehokkaasti jo aiemmin syntyneitä vaurioita. Olaplex on ensimmäinen tuote, joka todella mullistaa hiustesi elämän!

 

Olaplex-tehohoito, kuivaus ja muotoilu 89;-

Olaplex värikäsittelyn tai leikkauksen yhteydessä 35,-

Sisältää kaksivaiheisen Olaplex-tehohoidon, hiustenpesun, rentouttavan päähieronnan pesupaikalla sekä kuivauksen ja muotoilun.

PESUT, LEIKKAUKSET JA HOIDOT

 

Hiustenleikkaus 79-99;-

Sisältää yksilöllisen konsultoinnin, hiustenpesun, rentouttavan päähieronnan pesupaikalla, leikkauksen sekä kuivauksen ja muotoilun. Mikäli haluat suuren mallinmuutoksen, varaathan aikasi sähköpostitse.

 

Otsahiusten trimmaus 19;-

 

Hiusten pesu, kuivaus ja muotoilu 69;-

 

Hiusten tehohoito ja rentouttava päähieronta 79,-

Tehohoito työn yhteydessä 19;-

Valitse yhdessä kampaajasi kanssa tehohoito hiustesi tarpeiden mukaan - valittavissa mm. kosteuttava, korjaava tai puhdistava hoito. Hoito sisältää hiusten pesun, valitun tehonaamion, erityispitkän rentouttavan päähieronnan sekä hiusten kuivauksen ja muotoilun.

 

Hiuspohjan kuorinta 79;-

Hiuspohjan kuorinta leikkauksen yhteydessä 39;-

Tehokas AHA-hedelmähappokuorinta, joka putsaa hiuspohjasta hilseen ja muotoilutuotejäämät antaen uusille hiuksille mahdollisimmat ihanteelliset olot kasvaa. Hoito jatkuu kotona kuukauden ajan käytettävällä hiuspohjan seerumilla (49;-). Kuorintaa ei voi tehdä värjäyksen yhteydessä.

METALLINPOISTOHOITO

Hoito poistaa hiuksista raskasmetallikerrostumia sekä kloorin ja muotoilutuotteiden jäämiä, jotka aiheuttavat hiuksissa epätoivottuja kellertäviä ja vihertäviä sävyjä. Hiukset kirkastuvat ja pehmenevät välittömästi. Hoito toimii loistavasti ennen värjäystä, jolloin värit myös pysyvät pidempään.

Metallinpoistohoito, kuivaus ja muotoilu 99;-

Hoito värikäsittelyn tai leikkauksen yhteydessä 49;-

HIUSTENPIDENNYKSET 85;-/h + pidennyshiuksen hinta

Teemme ompelupidennyksiä ja -tuuhennuksia laadukkaista pidennyshiuksista. Hinta määräytyy käytetyn hiusmäärän sekä niiden laittamiseen kuluneen ajan mukaan. Otathan yhteyttä Fredrikinkadun liikkeeseemme ajan varaamiseksi.

KAMPAUKSET, MEIKKAUKSET JA MORSIUSSEURUEET LÖYDÄT TÄÄLTÄ

 

RIPSET JA KULMAT LÖYDÄT TÄÄLTÄ

HUOM! Samana päivänä peruutetuista tai peruuttamatta jätetyistä ajoista veloitamme täyden työn hinnan.

KAMPAUKSET, MEIKIT JA MORSIUSSEURUEET

KAMPAUKSET, MEIKIT JA MORSIUSSEURUEET

Pehmeän rennot ja kauniilla tavalla laskeutuvat kampaukset ovat intohimomme - kampauksen kestosta tinkimättä. Meiltä luonnistuu kampausten lisäksi myös heleät ja onnenkyyneleitä kestävät meikit.

 

Varaamalla ammattitaitoisen ja kokeneen tiimin hääpäivään, juhlava aamu alkaa stressittömästi! Tavoitteenamme on luoda aamuun rento ja seesteinen hetki, jolloin päivään valmistautuminen tapahtuu luottavaisin mielin. Tyytyväiset asiakkaamme äänestivät meidät ehdolle Vuoden Hääyritykseksi vuosina 2016, 2018 ja 2019.

 

Otamme morsiusseurueiden varauskyselyitä vastaan sähköpostitse. Mikäli hääpäiväsi on vielä pitkällä tulevaisuudessa, otamme tietosi ja toiveesi listallemme ja varmistamme saatavuutemme noin 6-8 kuukautta ennen ko. päivää. Kerrothan sähköpostissasi seuraavat seikat:

- Kuinka monelle tulee meikkejä ja kampauksia?

- Päivän aikataulutoive, mihin aikaan kenenkin tulee olla valmiina?

- Missä valmistautuminen tapahtuisi?

 

Tekemiämme kampauksia ja meikkejä on nähtävillä Instagramin kohokohdissa @folkhelsinki.

Morsiuskampaus 219;-

Puolipitkien ja pitkien hiusten morsiuskampaus puhtaisiin hiuksiin. Hintaan sisältyy koekampaus.

Morsiusmeikki 239;-

Huolellinen ja kestävä meikki, jonka avulla säteilet yömyöhään asti. Meikissä mahdollisesti käytettävät irtoripset sekä koemeikki sisältyvät hintaan.

Juhlakampaukset 89;-

Juhlakampaus tai hollywood-laineet esimerkiksi kaasoille tai muihin juhliin. Tehdään puhtaisiin hiuksiin.

Juhlameikit 99;-

Tehdään puhtaille kasvoille. Meikissä mahdollisesti käytettävät irtoripset sisältyvät hintaan.

Rennot laineet 69;-

Muotoiluraudalla tehtävät rennot laineet ja mahdollisesti etuosan kiinnitys. Kaasoille tai muihin juhlapäiviin. Pehmeiden hollywood-laineiden teko vie enemmän aikaa, joten ne hinnoitellaan juhlakampauksen mukaan.

Tulemme mielellämme myös hotellille tai juhlapaikalle valmistelemaan hääseuruetta (siirtymäkulu Helsingin ydinkeskusta alk. 69 €).

 

Varaamme yleensä morsiuskampaukseen ja -meikkiin aikaa yhteensä 2,5-3 tuntia. Kaasojen ja muiden juhlavieraiden kampauksiin ja meikkeihin varaamme kuhunkin tunnin verran, rentoihin laineisiin puoli tuntia.

Suosittelemme aina koekampausta ja -meikkiä hääpäivän lähestyessä. Koeversioiden avulla morsian ja kampaaja pääsevät samalle aaltopituudelle ja kampaaja pääsee tutustumaan hiuksen määrään ja tarpeisiin esimerkiksi pysyvyyden suhteen. Lisäksi saamme tarkennettua aikatauluja ja hääpäivälle voi suunnitella mukavammin vaikkapa lounaan, kun tietää kuinka kauan kampauksen ja meikin tekemisessä kestää. Lue lisää koekampauksen ja -meikin merkityksestä Meerin blogista, täältä.

MICROBLADING, RIPSET JA KULMAT

MICROBLADING JA KESTOPIGMENTOINNIT

Varaa aika vaikka saman tien nettiajanvarauksemme kautta, Fredrikinkadun toimipisteeseemme. Microblading-artistimme Hannan tekemiä kulmia löydät Instagramista @browsbyhannavahapassi. Hanna on myös mukana arvostetulla Sharp Brows -artistien kartalla.

MICROBLADING + VAHVISTUS (2 H + 1 H) 429;-

Microblading on kulmamuotoilua, jolla saat kauniit ja luonnolliset kulmat kestävästi. Microbladingissa ihon pintakerrokseen laitetaan pigmenttiä pienellä moniterällä, luonnollisia karvoja mukaillen.

 

Microblading kestää nuorella iholla 1-3 vuotta. Pysyvyyttä on kuitenkin vaikea ennustaa, sillä se riippuu ihotyypistä ja ihon uusiutumisnopeudesta. Iäkkäämmälle iholle microblading saattaa jäädä pysyvästi, sillä iho uusiutuu iän myötä hyvin hitaasti. Normaalisti suosittelemme vahvistusta 6-18 kk sisällä.

Lue ohjeistus ja microbladingin esteet ennen microbladingiin tuloa. Samasta osiosta löydät myös jälkihoito-ohjeet. Mikäli sinulla on vanha, muualla tehty microblading, lähetäthän kulmistasi kuvat sähköpostitse ennen ajanvarausta: makeup@hannavahapassi.com.

Ensimmäinen kerta sisältää kasvojesi mukaan muotoillut microblading-kulmat sekä ensimmäisen vahvistuksen 5-8 viikon kuluttua. Mahdollinen ylimääräinen lisävahvistus 149 € (jotkin ihotyypit vaativat vielä toisen vahvistuskerran eli kolmannen käsittelyn).

VAHVISTUS 6-10 KK 169;-

VAHVISTUS 11-12 KK 199;-

VAHVISTUS 12-18 KK 229,-

Vahvistus ylläpitää kaunista lopputulosta. Suosittelemme olemaan yhteydessä sähköpostitse, jolloin voimme yhdessä miettiä sopivan ajankohdan vahvistukselle: makeup@hannavahapassi.com. Vahvistuksen ehtona on, että kulmien muoto näkyy. Mikäli kulmat tarvitsee mitata uudestaan, ne tehdään alusta saakka ja tällöin veloitamme uusien kulmien hinnan.

SHADOW BROWS 320;- 

Tarjous 250 €, 31.1.2023 saakka!

Kulmakarvojen kestopigmentointi on kosmeettinen tatuointi, joka tehdään kestopigmentointilaitteella. Laitteessa on ohuita neuloja, joilla pigmenttiä viedään kevyesti ihon pintakerrokseen. Lopputulos on pehmeä ja luonnollinen, kuin kulmakarvasi olisivat aina meikatut ja viimeistellyt!

Kestopigmentointi sopii erityisen hyvin rasvaisemmalle ja paksummalle tai ikääntyneemmälle iholle, jollaisilla microblading ei välttämättä pysy kovin hyvin. Kestopigmentoinnin kesto vaihtelee yksilöllisesti, mutta se kestää yleensä vieläkin pidempään, kuin microblading -- jopa muutaman vuoden.

Ensimmäinen kerta sisältää kasvojesi mukaan muotoillut powder brows -kulmat sekä ensimmäisen vahvistuksen 8-12 viikon kuluttua.

Kulmat voidaan muotoilla myös yhdistelemällä microblading ja shadow brows -tekniikoita (Hybrid brows 360 €).

Ripsien tai/ja kulmien kestovärjäys 39;-

HUOM! Samana päivänä peruutetuista tai peruuttamatta jätetyistä ajoista veloitamme täyden työn hinnan.

SOKEROINTI
bottom of page