KAMPAAMO

Olemme erikoistuneet luonnolliselta näyttäviin värjäyksiin, raidoituksiin ja vaalennuksiin. Käyntisi jälkeen kirjaamme ylös käyttämämme värit sekä hiustesi erityispiirteet. Näin kuka tahansa kampaajistamme pystyy jatkamaan siitä, mihin edellisellä kerralla jäätiin. (VÄRIKÄSITTELYKIRJAUSTEN REKISTERISELOSTE)

 

Toteutamme värjäykset laadukkailla WELLA-väreillä, muotoilutuotteinamme Davines sekä luonnonkosmetiikan sarjat Less is More ja John Masters Organics.

Käy kurkkaamassa töitämme Instagramissa @folkhelsinki.​

 

PESUT, LEIKKAUKSET JA HOIDOT

 

Hiustenleikkaus 69-99;-

Sisältää yksilöllisen konsultoinnin, hiustenpesun, rentouttavan päähieronnan pesupaikalla, leikkauksen sekä kuivauksen ja muotoilun. Mikäli haluat suuren mallinmuutoksen, varaathan aikasi sähköpostitse.

 

Otsahiusten trimmaus 15;-

 

Hiusten pesu, kuivaus ja muotoilu 39-49;-

 

Räätälöity tehohoito, kuivaus ja muotoilu 54,-

Räätälöity tehohoito leikkauksen yhteydessä 19;-

Valitse yhdessä kampaajasi kanssa tehohoito hiustesi tarpeiden mukaan - valittavissa mm. kosteuttava, korjaava tai puhdistava hoito. Hoito sisältää hiusten pesun, valitun tehonaamion, erityispitkän rentouttavan päähieronnan sekä hiusten kuivauksen ja muotoilun.

 

Nioxin Scalp Renew Dermabrasion Treatment -kuorinta 59;-

Nioxin-kuorinta leikkauksen yhteydessä 39;-

Tehokas AHA-hedelmähappokuorinta, joka putsaa hiuspohjasta hilseen ja muotoilutuotejäämät antaen uusille hiuksille mahdollisimmat ihanteelliset olot kasvaa. Hoito jatkuu kotona kuukauden ajan käytettävällä hiuspohjan seerumilla (49;-). Kuorintaa ei voi tehdä värjäyksen yhteydessä.

 

 

OLAPLEX

Olaplex suojaa ja korjaa hiuksia aivan uudella tavalla! Se estää hiusten rakennetta ja rikkisiltoja vahingoittumasta kemiallisten käsittelyjen yhteydessä ja korjaa tehokkaasti jo aiemmin syntyneitä vaurioita. Olaplex on ensimmäinen tuote, joka todella mullistaa hiustesi elämän!

 

Olaplex-tehohoito, kuivaus ja muotoilu 79;-

Olaplex värikäsittelyn yhteydessä 30,-

Olaplex leikkauksen yhteydessä 35;-

Sisältää kaksivaiheisen Olaplex-tehohoidon, hiustenpesun, rentouttavan päähieronnan pesupaikalla sekä kuivauksen ja muotoilun.

METALLINPOISTOHOITO

Hoito poistaa hiuksista raskasmetallikerrostumia sekä kloorin ja muotoilutuotteiden jäämiä, jotka aiheuttavat hiuksissa epätoivottuja kellertäviä ja vihertäviä sävyjä. Hiukset kirkastuvat ja pehmenevät välittömästi. Hoito toimii loistavasti ennen värjäystä, jolloin värit myös pysyvät pidempään.

Metallinpoistohoito, kuivaus ja muotoilu 99;-

Hoito värikäsittelyn tai leikkauksen yhteydessä 49;-

VÄRIKÄSITTELYT

Kaikki hinnat sisältävät hiustenleikkauksen. Värjäys ilman leikkausta -15;-.

 

Glossing 109-139;-

Wellan Illumina -väreillä tehtävällä kiiltokäsittelyllä voidaan kirkastaa tai syventää hiusten väriä. Tekee upean läpikuultavan, valoa heijastavan ja kiiltävän pinnan hiuksiin. Soveltuu hyvin myös epätoivottujen värien taittamiseen. Ei vaalenna hiusta.

 

Color Boost 109-139;-

Wellan ikonisilla Koleston -väreillä tehtävällä Color Boostilla saadaan glossingia peittävämpi ja intensiivisempi lopputulos. Herättää värit uudelleen eloon ja peittää hyvin myös epätoivottuja sävyjä. Ei vaalenna hiusta.

 

Color basics -väripaketti 139-169;-

Ilmeen freesaus tyvivärillä sekä Glossing tai Color Boost -palvelulla.

 

Multicolor -väripaketti 155-185;-

Tyvivärin ja sävyä freesaavan kiiltokäsittelyn lisäksi kasvojen etuosaan tehdään muutama aurinkoraita tuomaan valoa ja elävyyttä hiuksiin. Vaihtoehtoisesti myös koko päähän halutut tasaiset, yksiväriset hiusvärit luodaan useammalla väriseoksella.

Raidat puolipää 159-179;-

Raidat kokopää 179-199;-

Oli haaveissasi sitten upeat aurinkoraidat, vapaan käden raidat (balayage), ombre, tiheä babylights tai eloa tuova lowlights, Folkista saat sen varmasti. Henkilökuntamme on erikoistunut luonnollisen näköisiin ja taidokkaisiin raidoituksiin. Raitojen ja pohjan sävyn raikastava Glossing sisältyy hintaan.

Extrapaksujen tai -pitkien hiusten lisä 40;-

Tyviväri raidoituksen yhteydessä 40;-

Esivaalennus 15-45;-

Tuntityö 74;-

Käytämme tuntityöhinnoittelua suuriin muutoksiin ja projekteihin, joissa on useita vaiheita sekä erilaisia värjäyksiä ja tekniikoita. Mikäli suunnittelet suurta värimuutosta (esimerkiksi vaalennusprojektia), niin otathan yhteyttä puhelimitse.

 

KAMPAUKSET, MEIKKAUKSET JA MORSIUSSEURUEET LÖYDÄT TÄÄLTÄ

 

RIPSET JA KULMAT LÖYDÄT TÄÄLTÄ

HUOM! Samana päivänä peruutetuista tai peruuttamatta jätetyistä ajoista veloitamme täyden työn hinnan.

 

KAMPAUKSET, MEIKIT JA MORSIUSSEURUEET

Pehmeän rennot ja kauniilla tavalla laskeutuvat kampaukset ovat intohimomme - kampauksen kestosta tinkimättä. Meiltä luonnistuu kampausten lisäksi myös heleät ja onnenkyyneleitä kestävät meikit. Tulemme mielellämme myös paikanpäälle hotellille tai juhlapaikalle huolehtimaan seurueenne laittautumishetkistä. Matkakuluista sovitaan tapauskohtaisesti.

Tavoitteenamme on luoda juhlapäivän aamuun rento ja seesteinen hetki, jolloin päivään valmistautuminen tapahtuu luottavaisin mielin. Tyytyväiset asiakkaamme äänestivät meidät ehdolle Vuoden Hääyritykseksi vuosina 2016, 2018 ja 2019. Tekijöitämme voi tiedustella sähköpostitse aina puoli vuotta ennen häiden ajankohtaa, jolloin saatavuutemme on selvillä.​ Kerro sähköpostissasi seurueen koko sekä päivän aikataulu sekä muut mahdolliset toiveet päivän suhteen.

Tulemme myös mielellämme tekemään kuvauksia ja muita tv- tai mainosproduktioita. Kysy lisää sähköpostitse tai puhelimitse!

 

Tekemiämme kampauksia ja meikkejä on nähtävillä Instagramissa @folkhelsinki.

Morsiuskampaus 179;-

Puolipitkien ja pitkien hiusten morsiuskampaus puhtaisiin hiuksiin. Hintaan sisältyy koekampaus.

Morsiusmeikki 189;-

Huolellinen ja kestävä meikki, jonka avulla säteilet yömyöhään asti. Meikissä mahdollisesti käytettävät irtoripset sekä koemeikki sisältyvät hintaan.

Juhlakampaukset 79;-

Puolipitkien ja pitkien hiusten kampaus esimerkiksi kaasoille, muihin juhlapäiviin, vuosijuhliin tai vanhojentansseihin. Tehdään puhtaisiin hiuksiin.

Juhlameikit 89;-

Tehdään puhtaille kasvoille. Meikissä mahdollisesti käytettävät irtoripset sisältyvät hintaan.

Kiharrus / laineet alk. 39;-

Esimerkiksi muotoiluraudalla tehtävät laineet kaasoille, muihin juhlapäiviin, vuosijuhliin tai vanhojentansseihin.

Varaamme yleensä morsiuskampaukseen ja -meikkiin aikaa yhteensä 2,5-3 tuntia. Kaasojen ja muiden juhlavieraiden kampauksiin ja meikkeihin varaamme kuhunkin tunnin verran. Hääpäivän aikatauluissa kannattaa ottaa huomioon, että hiusten pitäisi olla puhtaat ja kuivat kampausta aloittaessa (edellisenä iltana tehty hiustenpesu yleensä riittää mainiosti). Keston kannalta on parasta, jos hiukset on föönattu jonkin pitoa tuovan muotoilutuotteen, kuten muotovaahdon kera. Kampaukseen tullessa on hyvä pukea ylleen pusero, jonka saa helposti pois ilman, että se täytyy vetää pään yli.

Suosittelemme aina koekampausta ja -meikkiä hääpäivän lähestyessä. Koeversioiden avulla morsian ja kampaaja pääsevät samalle aaltopituudelle ja kampaaja pääsee tutustumaan hiuksen määrään ja tarpeisiin esimerkiksi pysyvyyden suhteen. Lisäksi saamme tarkennettua aikatauluja ja hääpäivälle voi suunnitella mukavammin vaikkapa lounaan, kun tietää kuinka kauan kampauksen tekemisessä kestää. Lue lisää koekampauksen ja -meikin merkityksestä Meerin blogista, täältä.

 

MICROBLADING, RIPSET JA KULMAT

HUOM! Microblading -artistimme viettää tällä hetkellä äitiyslomaa ja tekee kevään ja kesän 2019 aikana satunnaisesti vanhojen asiakkaiden microblading-vahvistuksia.

Microblading on kulmamuotoilua, jolla saat kauniit ja luonnolliset kulmat kestävästi. Microbladingissa ihon pintakerrokseen laitetaan pigmenttiä pienellä moniterällä, luonnollisia karvoja mukaillen. Tällä tekniikalla tehdyt kulmat kestävät yleensä noin vuoden ajan.

Lue ohjeistus ennen microbladingiin tuloa. Samasta osiosta löydät myös jälkihoito-ohjeet. Mikäli sinulla on vanhat, muualla tehdyt pigmentoinnit, lähetäthän kulmistasi kuvat sähköpostitse ennen ajanvarausta (info@folkhelsinki.com).

Varaa aika vaikka saman tien nettiajanvarauksemme kautta, Aurorankadun toimipisteeseemme. Microblading-artistimme Hannan tekemiä kulmia löydät Instagramista @browsbyhannavahapassi. Hanna on myös mukana arvostetulla Sharp Brows -artistien kartalla.

MICROBLADING + VAHVISTUS (2 H + 1 H) 369;-

Ensimmäinen kerta sisältää juuri Sinun kasvojesi mukaan muotoillut microblading-kulmat sekä ensimmäisen vahvistuksen kuukauden kuluttua. Mahdollinen toinen lisävahvistus 90 € (jotkin ihotyypit vaativat vielä toisen vahvistuskerran eli kolmannen käsittelyn).

VAHVISTUS 6-10 KK 149;-

VAHVISTUS 11-12 KK 169;-

6-12 kuukauden kuluttua ensimmäisestä käyntikerrasta tehtävä vahvistus ylläpitää kaunista lopputulosta. Jos olet käynyt ottamassa microblading-kulmat alunperin muualla etkä ole varma mihin vahvistuskategoriaan kulmasi kuuluvat, ole yhteydessä kuvien kera: makeup@hannavahapassi.com. Vahvistuksen ehto on se, että kulmien muoto näkyy. Mikäli kulmat tarvitsee mitata uudestaan, ne tehdään alusta saakka. Tällöin veloitamme uusien kulmien hinnan.

Ripsien tai/ja kulmien kestovärjäys 39;-

HUOM! Samana päivänä peruutetuista tai peruuttamatta jätetyistä ajoista veloitamme täyden työn hinnan.

 

SOKEROINTI

HUOM! Sokerointeja tekevä hoitajamme viettää tällä hetkellä äitiyslomaa.

Sokeroinnissa karva poistetaan karvatupesta sen luonnolliseen kasvusuuntaan, jolloin karva ei katkea ja se saadaan juurineen irti. Useiden käsittelyiden jälkeen karvatuppi surkastuu ja karva muuttuu hennommaksi. Lähes kaikilla asiakkailla karvat ohenevat ja harvenevat useamman käsittelyn jälkeen.

Aurorankadun Folkin Hanna tekee sokeroinnit hoitajan ammatin tuomalla varmuudella. Tapahtuma on varmasti miellyttävä ja vaivaton.

Sääret 45;-

Sääret + reidet 89;-

Bikiniraja 35;-

Syvä bikini 45;-

Bikini + sääret 79;-

Bikini + sääret + kainalot 89;-

Bikini + sääret + kainalot + käsivärret 129;-

Bikini + koko jalat 119;-

Bikini + koko jalat + kainalot 139;-

Brasilialainen sokerointi / 1. kerta tai hoitoväli yli 5 vk 79;-

Brasilialainen sokerointi / hoitoväli 3-5 vk 59;-

Brasilialainen + sääret 99;-

Brasilialainen + sääret + kainalot 109;-

Selkä 45;-

Kainalot 25;-

Käsivarret 39;-

Kasvojen alue 25;-

Näin voit valmistautua sokerointiisi:
 

  • Karvan olisi hyvä olla vähintään 5mm pituista. Pysyvämmän lopputuloksen saavuttamiseksi karvan kannattaa antaa kasvaa noin kaksi viikkoa ennen ensimmäistä käsittelyä. Liian lyhyt ihokarva ei irtoa.

  • Ethän kuori tai rasvaa ihoa paria vuorokautta ennen sokerointiin saapumista, jotta sokeri tarttuu parhaalla mahdollisella tavalla karvoihin.

  • Suositeltava hoitoväli alueesta riippuen on noin 4-5 vk. Pitkällä tähtäimellä parhaimman lopputuloksen saamiseksi sheivaamista hoitovälin aikana ei suositella.

 

Esteet sokeroinnille

 

  • Ihosairauksia hoitoalueella ( ruusufinni, akne, psoriasis, atooppinen ihottuma, nokkosrokko ja syylät), suonikohjut, auringon polttama iho, uudet arvet.

  • Erikoishoidot ( Retin-A, Retinol-hoito, voimakkaat kuorinnat esim mikrohionta, Roaccutan-kuuri).

FOLK HELSINKI

info@folkhelsinki.com

Aurorankatu 3, 00100 Helsinki  //  0449883628

Eerikinkatu 9, 00100 Helsinki  //  0409331812

Lauttasaarentie 6, 00200 Helsinki // 0442394926

Sijainnit kartalla & varausohjeet

Olemme avoinna sopimuksen mukaan.

Ajanvaraus sujuu parhaiten nettiajanvarauksemme kautta.

AJANVARAUKSEN REKISTERISELOSTE

  • Facebook
  • Instagram