top of page

PALVELUT

KAMPAAMOPALVELUT

Olemme erikoistuneet luonnollisen näköisiin raidoituksiin ja hallitsemme uusimmat tekniikat ja trendit. Käyntisi jälkeen kirjaamme ylös käyttämämme värit sekä hiustesi erityispiirteet. Näin kuka tahansa kampaajistamme pystyy jatkamaan siitä, mihin edellisellä kerralla jäätiin.

 

Toteutamme värjäykset laadukkailla WELLA-väreillä, muotoilutuotteinamme luonnonkosmetiikan sarjat Less is More ja Innersense sekä kampaamotuotesarjat Davines ja Olaplex.

Hinnat sisältävät hiustenleikkauksen. Värjäys ilman leikkausta -15 €.

Raidoitus 179-239 €

Oli haaveissasi sitten upeat aurinkoraidat, balayage, kirkkaasti vaalentava babylights tai eloa tuova lowlights, Folkista saat sen varmasti. Koko henkilökuntamme on erikoistunut aikaa kestäviin raidoituksiin! Raitojen sävyn taittava Glossing sisältyy hintaan. Tyviväri raidoituksen yhteydessä 40 €.

Olaplex värin yhteydessä 39 €

Olaplex suojaa ja korjaa hiuksia värjäyksen aikana. Se estää hiusten rakennetta ja rikkisiltoja vahingoittumasta ja korjaa tehokkaasti jo aiemmin syntyneitä vaurioita. Suosittelemme lämpimästi Olaplexia vaalennusten yhteydessä.

 

Glossing 119-139 €

Glossing eli kiiltokäsittely kirkastaa tai syventää hiusten väriä, tehden upean läpikuultavan ja valoa heijastavan pinnan hiuksiin. Glossing sopii erinomaisesti raidoitusvälin pidentämiseen. Se puhdistaa raitojen sävyä ja häivyttää raitojen ja tyvikasvun eroa ilmiömäisesti, kuitenkaan värjäämättä tyveä! Soveltuu myös epätoivottujen värien taittamiseen. Ei vaalenna hiusta.

Väripaketit 149-229 €

Väripaketti tarkoittaa hiusten freesausta tyvivärillä ja Glossingilla. Hiusten etuosaan voidaan tehdä myös muutama aurinkoraita tuomaan valoa ja elävyyttä hiuksiin. Vaihtoehtoisesti myös koko pään tasaiset, yksiväriset hiusvärit kuuluvat väripaketteihin. Jos haluat tarkan hinta-arvion väripaketistasi, otathan yhteyttä sähköpostitse kuvien kera.

Esivaalennus 19-54 €

Metallinpoistohoito värin yhteydessä 49 €

Hoito poistaa hiuksista raskasmetallikerrostumia sekä kloorin ja muotoilutuotteiden jäämiä, jotka aiheuttavat hiuksissa epätoivottuja kellertäviä ja vihertäviä sävyjä, takkuisuutta ja katkeilemista. Hiukset kirkastuvat ja pehmenevät välittömästi. Hoito toimii loistavasti ennen värjäystä, jolloin värit myös pysyvät pidempään.

Tuntityö 74 €

Käytämme tuntityöhinnoittelua suuriin muutoksiin, joissa on useita vaiheita sekä erilaisia värjäyksiä ja tekniikoita. Mikäli suunnittelet suurta värimuutosta, otathan etukäteen yhteyttä.

HUOM! Peruutuksista, jotka tapahtuvat alle 24 h ennen varattua aikaa tai peruuttamatta jätetyistä ajoista veloitamme täyden työn hinnan.

KAMPAUKSET, MEIKIT JA MORSIUSSEURUEET

Pehmeän rennot ja kauniilla tavalla laskeutuvat kampaukset ovat intohimomme. Meiltä luonnistuvat myös heleät ja onnenkyyneleitä kestävät meikit. Varaamalla ammattitaitoisen ja kokeneen tiimin hääpäivään, juhlava aamu alkaa stressittömästi. Tyytyväiset asiakkaamme äänestivät meidät ehdolle Vuoden Hääyritykseksi vuosina 2016, 2018 ja 2019. Tekemiämme kampauksia ja meikkejä on nähtävillä Instagramin kohokohdissa @folkhelsinki. Otamme morsiusseurueiden varauskyselyitä vastaan sähköpostitse. Mikäli hääpäiväsi on vielä pitkällä tulevaisuudessa, otamme tietosi ja toiveesi listallemme ja varmistamme saatavuutemme n. 6-8 kuukautta ennen ko. päivää. Kerrothan sähköpostissasi seuraavat seikat: - Kuinka monelle tulee meikkejä ja kampauksia? - Päivän aikataulutoive, mihin aikaan kenenkin tulee olla valmiina? - Missä valmistautuminen tapahtuu? Varaamme morsiuskampaukseen ja -meikkiin yhteensä n. 2,5 tuntia. Kaasojen ja muiden juhlavieraiden kampauksiin ja meikkeihin varaamme kuhunkin tunnin verran, rentoihin laineisiin puoli tuntia. Suosittelemme aina koekampausta ja -meikkiä hääpäivän lähestyessä. Koeversioiden avulla morsian ja kampaaja pääsevät samalle aaltopituudelle ja pääsemme tutustumaan hiusten ja ihon tarpeisiin Lisäksi saamme tarkennettua aikatauluja. Lue lisää koekampauksen ja -meikin merkityksestä Meerin blogista, täältä.

Morsiuskampaus 219 €

Tehdään puhtaisiin hiuksiin. Hintaan sisältyy koekampaus.

Morsiusmeikki 239 €

Huolellinen ja kestävä meikki, jonka avulla säteilet yömyöhään asti. Irtoripset ja koemeikki sisältyvät hintaan.

Juhlakampaukset 89 €

Juhlakampaus tai Hollywood-laineet kaasoille tai muihin juhliin. Tehdään puhtaisiin hiuksiin.

Juhlameikit 99 €

Kaasoille tai muihin juhliin. Irtoripset sisältyvät hintaan.

Rennot laineet 69 €

Muotoiluraudalla tehtävät rennot laineet ja mahdollisesti etuosan kiinnitys. Kaasoille tai muihin juhlapäiviin. Hollywood-laineet hinnoitellaan juhlakampauksen mukaan.

Matkakulu alk. 69 €

Tulemme mielellämme myös hotellille tai juhlapaikalle valmistelemaan hääseuruetta (siirtymäkulu Helsingin ydinkeskusta alk. 69 €).
 

MICROBLADING JA KESTOPIGMENTOINNIT​

Microblading-artistimme Hanna tekee upean luonnollisia kulmia Fredrikinkadun liikkeessämme. Työkalupakista löytyvät niin microblading, shadow brows, kuin powder brows -tekniikat.

 

Hannan tekemiä kulmia löydät Instagramista @browsbyhannavahapassi. Hanna on myös mukana arvostetulla Sharp Brows -artistien kartalla.

Microblading on kulmamuotoilua, jolla saat kauniit ja luonnolliset kulmat kestävästi. Microbladingissa ihon pintakerrokseen laitetaan pigmenttiä pienellä moniterällä, luonnollisia karvoja mukaillen. Lopputulos jäljittelee karvanvetoja, jotka sulautuvat omien kulmakarvojen joukkoon.

 

Microblading kestää nuorella iholla 1-3 vuotta. Pysyvyyttä on vaikea ennustaa, sillä se riippuu ihotyypistä ja ihon uusiutumisnopeudesta. Iäkkäämmälle iholle microblading saattaa jäädä pysyvästi, sillä iho uusiutuu iän myötä hyvin hitaasti. Microblading vaatii vahvistusta vuosien saatossa. Normaalisti suosittelemme vahvistusta 6-18 kk sisällä.

Lue ohjeistus ja microbladingin esteet ennen microbladingiin tuloa. Samasta osiosta löydät myös jälkihoito-ohjeet. Mikäli sinulla on vanha, muualla tehty microblading, lähetäthän aina kulmistasi kuvat sähköpostitse ennen ajanvarausta: makeup@hannavahapassi.com.

Microblading + vahvistus 429 €

Ensimmäinen kerta sisältää kasvojesi mukaan muotoillut microblading-kulmat sekä ensimmäisen vahvistuksen 5-8 viikon kuluttua. Mahdollinen ylimääräinen lisävahvistus 149 € (jotkin ihotyypit vaativat ylimääräisen vahvistuskerran).

Vahvistus 6-10 kk 169 €

Vahvistus 11-12 kk 199 €

Vahvistus 12-18 kk 229 €

Vahvistus ylläpitää kaunista lopputulosta. Suosittelemme olemaan yhteydessä sähköpostitse, jolloin voimme yhdessä miettiä sopivan ajankohdan vahvistukselle: makeup@hannavahapassi.com. Vahvistuksen ehtona on, että kulmien muoto näkyy. Mikäli kulmat tarvitsee mitata uudestaan, veloitamme uusien kulmien hinnan.

Ripsien tai/ja kulmien kestovärjäys 39

HUOM! Peruutuksista, jotka tapahtuvat alle 24 h ennen varattua aikaa tai peruuttamatta jätetyistä ajoista veloitamme täyden työn hinnan.

bottom of page