FREDRIKINKATU
 
Hanna Aho Folk Helsinki

HIUKSET / LIIKKEENVASTAAVA

Hannan käsittelyssä tuntee, että sinusta ja hiuksistasi pidetään hyvää huolta. Nauravaisen ja lämpöisen Hannan hoitajatausta näkyy ja tuntuu, joten asiakkaana voi keskittyä vain nautiskelemaan olostaan ja kahvikupposestaan. 

 

Suloinen Hanna (joka muuten sekoaa, kun näköpiiriin eksyy mäyräkoira) keskittyy suurten muutosten sijaan hiusten helppouteen ja kantajalleen sopivien sävyjen esilletuomiseen. Hiusten ehdoilla tehtävät kiiltokäsittelyt ja raidoitukset ovat Hannan juttu.

Mari Pajula Folk Helsinki

MARI PAJULA / @folkhelsinki_mari

HIUKSET

Aina hyväntuulinen Mari taitaa upeat babylightsit ja viileän vaaleat sävyt. Lopputulos on aina luonnollinen ja helposti ylläpidettävä.

Balilla surffausta ja kääpiösnautsereita rakastavan Marin sanoin: "Tykkään tehdä sellaista tukkaa, että asiakkaan on helppo olla sillä. Haluan tehdä asiakkaalle sellaiset hiukset, että se pärjää niiden kanssa pitkään. Olen itsekin sellainen, että käyn kampaajalla kerran puolessa vuodessa ja haluan tarjota asiakkaillekin sellaista helppoutta."

Annika Konttinen Folk Helsinki

ANNIKA KONTTINEN / @folk.annika

HIUKSET

Turkulaislähtöinen Annika tuo Folkiin taituruutta Sassoon-pohjaisella leikkausosaamisellaan. Annikan intohimo on etsiä ja korjata hiusten ongelmakohtia ja hän, jos joku, löytää hankalillekin hiuksille sopivan mallin! Folioraitojen tekeminen on tälle naiselle lähes meditatiivista hommaa - mitä pienempää ja tiheämpää, sen parempi.

Folk Essi

ESSI KOHTANEN / @hairbyessilauriina_

HIUKSET

Toiveissa skarppia polkkaa tai liukuvaa folioraitaa? Vai kenties pastellisen persikkainen tai vaaleanpunainen väri? Lempeän ja rauhallisen Essin käsistä syntyy varmasti huolellista jälkeä. Hän on asiakastyössään hyvin huomaavainen, joten käynti sujuu taatusti seesteisissä merkeissä.

 

Fiilistelijäksi tunnustautuva Essi innostuu uusien asioiden opettelemisesta ja vapaa-aika kuluukin erilaisten diy-projektien parissa.

KATI ÅMAN / @hairdesign.kati

HIUKSET, KAMPAUKSET, MEIKIT

Ilopillerimme Kati on aina sanonut, että työ ei tunnu hänelle työltä, sillä hän nauttii siitä niin kovasti! Puhtaat ja tiheät raidoitukset, ompelupidennykset ja häästailaukset ovatkin tämän Korpilahdelta Helsinkiin kotiutuneen aamuvirkun intohimo.

Käsillä näpertäminen ja taide ovat läsnä myös Katin vapaa-ajalla. Aika kuluu myös urheillessa ja virallisen kampaamoassistentin, Max-koiran, kanssa seikkaillessa!

Screenshot_20211128-133055_Gallery_edited_edited_edited.png

KIRA BÖHLING / @hairstyle.kira

HIUKSET

Pehmeys löytyy Kiralta sekä kädenjäljestä että läsnäolosta! Luonnolliset raidoitukset ja lämpöiset kuparinsävyt syntyvät kuin itsestään, kun tämä paljasjalkainen helsinkiläinen pääsee taiteilemaan.

Kira betjänar också gärna på svenska, hjärtligt välkommen!

Veera Jurkka Folk Helsinki

VEERA JURKKA / @veerajurkka

HIUKSET, KAMPAUKSET

Veeran hiusfilosofiaan kuuluu jokaisen oman persoonan korostaminen ja kauniit ja helpot hiukset, jotka toimivat arjessa. Tämän hulvattoman naisen ykkösjuttuja ovat kiharat hiukset ja luonnolliset sävyt.

Vapaa-ajalla Veeran henkinen ikä lienee suloisesti mummokastissa. Hänen harrastuksiaan ovat nimittäin käsityöt kangaspuista neulomiseen sekä puutarhanhoito. Nykyisin Veera asuu Tampereella ja opiskelee arkkitehdiksi. Folkissa hän käy tekemässä vielä vanhoja asiakkaitaan viikonloppuisin ja lomilla.

ANU UUSIPULKAMO / @anu.uusipulkamo

MEIKIT, KAMPAUKSET, BROW LIFT, LASH LIFT

Nauravainen Anu omaa erehtymättömän värisilmän, jonka avulla on luotu valtavan kauniita meikkejä morsiamille, lehtien palstoille ja televisioon jo vuosien ajan. Nyt tämä Rovaniemen vahvistuksemme tekee Folkin riveissä meikkien lisäksi myös kulmakarvojen laminointia ja ripsien kestotaivutuksia. Häneltä luonnistuvat myös kukkaseppeleet ja simppelit kampaukset.

 

Lämmin ja läsnäoleva Anu nauttii työnsä monipuolisuudesta ja asiakaskohtaamisista, väreistä ja luovuudesta. Vapaalla tätä naista voi muuten kutsua sauna- ja uintihulluksi!

Meeri Mäntylä Folk Helsinki

MEERI MÄNTYLÄ (ÄITIYSLOMALLA) / @meerimantyla

HIUKSET, MEIKIT, KAMPAUKSET / FOLK HELSINGIN OMISTAJA

Meeri on niittänyt mainetta luonnollisten hiusten saralla. Tiheät raidoitukset ja kasvoja kehystävät balayaget ovat tämän Satakunnasta Helsinkiin kotiutuneen kampaajan ominta alaa. Intohimona ovat myös rennot kampaukset. Meerin hiusblogista löydät parhaat vinkit ja ideat hiustenhoitoon ja trendeihin: I'd rather hair you now.

Meeri on kirjoittanut myös kirjan "Tekijänsä näköinen" kauneus- ja hyvinvointialan yrittäjyydestä. Lue lisää täältä.

Hanna Angelvuo Vähäpassi Folk Helsinki

HANNA ANGELVUO (ÄITIYSLOMALLA) / @hannavahapassimakeup, @browsbyhannavahapassi

MICROBLADING, MEIKIT, KAMPAUKSET, SOKEROINTI

Timanttisen silmän kauneudelle omaava Hanna taikoo asiakkaan kasvoista parhaat puolet esiin. Taidot ovat hioutuneet vuosien varrella mainos- ja tv-tuotannoissa ja siinä samalla on tullut opeteltua myös rentojen kampausten laitto.

 

Tunnelman aina hyväntuuliseksi virittävä Hanna tekee myös hämmästyttävän luonnollisen näköisiä microblading-kulmia. Aikaisempi työ hoitajana tuo kulmien laittoon varmuutta ja turvallisuutta, joten Hannan vastaanotolla asiakas voi ottaa rennosti koko käynnin ajan!

EERIKINKATU
 
Anja Rönkkö Folk Helsinki

ANJA SILÉN / @folkhelsinki_anja

HIUKSET / LIIKKEENVASTAAVA

Sympaattinen Anja kuuntelee kaikki toiveesi, joten käsittelyyn uskaltaa istahtaa epävarminkin asiakas. Anja tekee valtavia määriä tiheitä ja ohuita raidoituksia, joiden luonnollisuutta ei voi olla hämmästelemättä! Myös stressiä helpottavista ja voimakkaasti vaikuttavista päähieronnoista nauttivat asiakkaat rakastavat Anjan vahvoja sormia.

Vaasasta lähtöisin olevalla Anjalla on kampaajan ja maskeeraajan koulutusten lisäksi myös estenomin tutkinto. Vapaalla tämä leidi tanssii ja matkustaa minkä ehtii sekä opettaa uusia kampaajanalkuja ammattiopistossa!

Sofi Korppila Folk Helsinki

SOFI KORPPILA / @hairby.sofi

HIUKSET

Tiiviisti trendejä seuraavan Sofin tyyli on simppeli ja rento - auringonvaalentamat balayage-raidat syntyvät tämän crazy dog ladyksi itseään kutsuvan neidon siveltimestä varmoin ottein. Sofi on hauskaa seuraa ja parituntisen voi viettää vaikka höpöttämällä niistä koirista.

 

Sofin sydän sulaa surffitukalle, helpoille ja rennoille hiuksille! Tavoite on saavutettu, kun hiusten kanssa on helppo olla!

Meri Adevuo Folk Helsinki

MERI ADEVUO / @hiuksetmeri

HIUKSET

Merin penkistä saa päivään ihanaa energiaa! Hiukset voi huoletta luottaa tämän neitosen käsiin, sillä raidoitukset syntyvät vuosien kokemuksella. Merin määrätietoisuus takaa, ettei mennä sieltä mistä aita on matalin, vaan hyvä lopputulos on tärkein.

Turkulaissyntyinen Meri on opiskellut myös kosmetologiksi ja vapaalla hän hääräilee liikunnan parissa ja lasten kanssa temmeltäen. Kaikessa hänen tekemisessään näkyy energisyys ja Merille onkin tärkeintä, että asiakas lähtee penkistä hyväntuulisena. Please note, service only in finnish.

Veera Hartikainen Folk Helsinki

VEERA HARTIKAINEN (ÄITIYSLOMALLA) / @folkveera

HIUKSET

Kuplivan ja herkästi innostuvan Veeran seurassa parituntinen kampaamoaika vierähtää hujauksessa! Tämä savolaissyntyinen parturi-kampaaja hallitsee suvereenisti rohkeammatkin hiusmuutokset eikä pelästy suuritöisiäkään hiuksia. Taitoa löytyy erityisesti pitkien myös hiusten kerrostamiseen. Intohimoisena purkkien testaajana taas Veeralta löytyy varmasti paras tuoteratkaisu vaativillekin hiuksille.

Siiri Puumalainen Folk Helsinki

SIIRI PUUMALAINEN (ÄITIYSLOMALLA) / @folksiiri

HIUKSET

Sydäntäsärkevän suloinen Siiri on rento, innostuva ja ennen kaikkea taitava - kanta-asiakkaidensa mukaan "paras värjääjä ikinä!". Siveltimestä syntyy varmasti eniten raitoja ja upean viileää, vaaleaa tukkaa, mutta sulaapa tämä sydän myös kuparin sävyille.

 

Kampaajanoppinsa Turusta hakenut Siiri nauttii siitä, että ajan trendi on kaiken sallivaa ja yksilöllistä - jokaiselle saa tehdä juuri sellaisen tukan, kuin kantajalleen oikeasti sopii.