top of page
HENKILÖKUNTA
Fredrikinkatu

FREDRIKINKATU 60

kira - folk.jpg

KIRA BÖHLING

@hairstyle.kira

Pehmeys löytyy Kiralta sekä kädenjäljestä että läsnäolosta! Luonnolliset raidoitukset ja lämpöiset kuparinsävyt syntyvät kuin itsestään, kun tämä paljasjalkainen helsinkiläinen pääsee taiteilemaan. Kira betjänar också gärna på svenska, hjärtligt välkommen!

img-20230815-wa0002_edited.jpg

SARA PUHAKKA 

@hairbypuhakka

Tämä iloinen ja helposti lähestyttävä turkulainen on erikoistunut erilaisiin folio- ja tupeerasraitoihin. Sara haluaa luoda hiuksia, jotka kestävät aikaa ja näyttävät pitkään hyvältä. Saran ihmistuntemus on kohdallaan ja hänelle on tärkeää, että jokaisella, myös hiljaisemmilla ja ujommilla asiakkailla, on hänen penkissään turvallinen ja kotoisa olo. Vapaalla Sara pyyhältää koiransa kanssa luonnossa. Kulttuurinystävänä aikaa kuluu myös live-keikoilla, festareilla ja elokuvissa.

mari - folk.jpg

MARI PAJULA 

@folkhelsinki_mari

Aina hyväntuulinen Mari taitaa upeat babylightsit ja viileän vaaleat sävyt. Lopputulos on aina luonnollinen ja helposti ylläpidettävä. Balilla surffausta ja kääpiösnautsereita rakastavan Marin sanoin: "Tykkään tehdä sellaista tukkaa, että asiakkaan on helppo olla sillä. Haluan tehdä asiakkaalle sellaiset hiukset, että se pärjää niiden kanssa pitkään. Olen itsekin sellainen, että käyn kampaajalla kerran puolessa vuodessa ja haluan tarjota asiakkaillekin sellaista helppoutta."

hanna - folk.jpg

Hannan käsittelyssä tuntee, että sinusta ja hiuksistasi pidetään hyvää huolta. Nauravaisen ja lämpöisen Hannan hoitajatausta näkyy ja tuntuu, joten asiakkaana voi keskittyä vain nautiskelemaan olostaan ja kahvikupposestaan. Suloinen Hanna (joka muuten sekoaa, kun näköpiiriin eksyy mäyräkoira) keskittyy suurten muutosten sijaan hiusten helppouteen ja kantajalleen sopivien sävyjen esilletuomiseen. Hiusten ehdoilla tehtävät kiiltokäsittelyt ja raidoitukset ovat Hannan juttu.

annika - folk.jpg

ANNIKA KONTTINEN

@folk.annika

Turkulaislähtöinen Annika tuo Folkiin taituruutta Sassoon-pohjaisella leikkausosaamisellaan. Annikan intohimo on etsiä ja korjata hiusten ongelmakohtia ja hän, jos joku, löytää hankalillekin hiuksille sopivan mallin! Annika on elementissään, kun saa tuoda esiin hiusten luonnollista pehmeyttä värien avulla. Yhdistelmät tummempia low lightseja ja kirkkaita vaaleita raitoja saavat aikaan hiukset, jotka sopivat kantajalleen ja kestävät kauniin värisinä pitkään!

meeri - folk (3)_edited.jpg

Folkin perustaja Meeri on keskittynyt morsiusseurueisiin, kampauksiin ja meikkeihin. Hänestä ihaninta on viettää hääaamuja juhlahumussa ja luoda valmistautumishetkestä, kampauksista ja meikeistä kauniita ja ikimuistoisia. Näiden töiden lisäksi Meeri valmentaa kauneusalan johtajia henkilökunnan ja itsensä johtamisen tiimoilta. Tutustu valmennustarjontaan täällä: www.meerimantyla.com. Palvelut: MEIKIT, KAMPAUKSET

tanja - folk.jpg

TANJA DUFVA 

@tanjadufva

Tanja on erilaisiin raidoitustekniikoihin ja suuriin muutostöihin erikoistunut kampaaja, jolla on takanaan vuosien kokemus alalta. Lapsuutensa Virossa viettänyt Tanja on taiteellinen luonne, jonka vapaa-aikaan kuuluvat mm. tanssi ja maalaus. Tanjalle on tärkeää, että jokainen ihminen saa olla vapaasti juuri sellainen kuin on ja hän auttaakin mielellään löytämään hiustyylin, joka kuvastaa juuri sinua! Palvelut: HIUKSET, MEIKIT, KAMPAUKSET

folk (16).jpg

NINJA LINTUMÄKI

@hairbyninja

Luonnollisia ja aikaa kestäviä raidoituksia fiilistelevä Ninja on käynyt hakemassa kampaajanoppinsa Turusta ja Lontoosta. Helposti innostuva ja puhelias Ninja tekee kampaamotöiden ohella hiuksia myös erilaisiin kuvauksiin ja nauttii erityisesti erilaisista tupeeraustekniikoista, mutta myös kuparinsävyistä! Kotosalla aika kuluu kissojen kanssa tai meren rannalla istuessa, musiikin viedessä korvissa. Palvelut: HIUKSET, KAMPAUKSET

Folk_veeraj.jpg

VEERA JURKKA

@veerajurkka

Kanta-asiakkaidensa ja työkavereiden rakastama Veera on palannut äitiyslomalta ja tekee opintojen ohessa jälleen kampaajan töitä Folkissa! Veeran penkissä juttu luistaa ja hiukset saavat uuden luonnollisen ilmeen helposti ja vaivattomasti. Palvelut: HIUKSET, KAMPAUKSET

hanna a_edited.jpg

Timanttisen silmän kauneudelle omaava Hanna taikoo asiakkaan kasvoista parhaat puolet esiin. Taidot ovat hioutuneet vuosien varrella mainos- ja tv-tuotannoissa ja siinä samalla on tullut opeteltua myös rentojen kampausten laitto. Tunnelman aina hyväntuuliseksi virittävä Hanna tekee myös hämmästyttävän luonnollisen näköisiä microblading-kulmia. Aikaisempi työ hoitajana tuo kulmien laittoon varmuutta ja turvallisuutta, joten Hannan vastaanotolla asiakas voi ottaa rennosti koko käynnin ajan! Palvelut: MICROBLADING, MEIKIT, KAMPAUKSET

Eerikinkatu

EERIKINKATU 9

anja - folk (3).jpg

ANJA SILÉN

@hairbyanja_

Liikkeenvastaava Anja kuuntelee kaikki toiveesi, joten käsittelyyn uskaltaa istahtaa epävarminkin asiakas. Anja tekee valtavia määriä tiheitä ja ohuita raidoituksia, joiden luonnollisuutta ei voi olla hämmästelemättä! Myös stressiä helpottavista ja voimakkaasti vaikuttavista päähieronnoista nauttivat asiakkaat rakastavat Anjan vahvoja sormia. ​Vaasasta lähtöisin olevalla Anjalla on kampaajan ja maskeeraajan koulutusten lisäksi myös estenomin tutkinto. Vapaalla tämä leidi tanssii ja matkustaa minkä ehtii sekä opettaa uusia kampaajanalkuja ammattiopistossa!

veera - folk (1).jpg

VEERA HARTIKAINEN 

@folkveera

Kuplivan ja herkästi innostuvan Veeran seurassa parituntinen kampaamoaika vierähtää hujauksessa! Tämä savolaissyntyinen parturi-kampaaja hallitsee suvereenisti rohkeammatkin hiusmuutokset eikä pelästy suuritöisiäkään hiuksia. Taitoa löytyy erityisesti pitkien myös hiusten kerrostamiseen. Intohimoisena purkkien testaajana taas Veeralta löytyy varmasti paras tuoteratkaisu vaativillekin hiuksille.

siiri - folk.jpg

SIIRI JÄRVENRANTA

@folksiiri

Siiri on rento, innostuva ja ennen kaikkea taitava - kanta-asiakkaidensa mukaan "paras värjääjä ikinä!". Siirin siveltimestä syntyy eniten pehmeän luonnollisia balayage-raidoituksia. Kampaajanoppinsa Turusta hakenut Siiri nauttii siitä, että ajan trendi on kaiken sallivaa ja yksilöllistä - jokaiselle saa tehdä juuri sellaisen tukan, kuin kantajalleen oikeasti sopii.

viktoriia - folk.jpg

VIKTORIIA MARKELOVA

@folk.viktoriia

Viktoriian penkissä on mahdollisuus rauhoittua ja ottaa aikaa itselle, samalla kun luottaa hiuksensa erittäin huolellisen kampaajan käsiin. Venäjältä kotoisin olevan Viktoriian ominta alaa ovat luonnolliset ja aikaa kestävät raioitukset, erityisesti balayage ja tupeeraustekniikat. Tämän ystävällisen ja lempeän neidon asiakasfilosofian keskiössä on hyvä asiakaspalvelu ja tyytyväiset asiakkaat ovat hänelle parasta palautetta!

meri - folk.jpg

MERI ADEVUO 

@hiuksetmeri

Merin penkistä saa päivään ihanaa energiaa! Hiukset voi huoletta luottaa tämän neitosen käsiin, sillä raidoitukset syntyvät vuosien kokemuksella. Merin määrätietoisuus takaa, ettei mennä sieltä mistä aita on matalin, vaan hyvä lopputulos on tärkein. Turkulaissyntyinen Meri on opiskellut myös kosmetologiksi ja vapaalla hän hääräilee liikunnan parissa ja lasten kanssa temmeltäen. Kaikessa hänen tekemisessään näkyy energisyys ja Merille onkin tärkeintä, että asiakas lähtee penkistä hyväntuulisena. Please note, service only in finnish.

sofi - folk (2).jpg

SOFI KORPPILA

@hairby.sofi

Tiiviisti trendejä seuraavan Sofin tyyli on simppeli ja rento. Auringonvaalentamat balayage-raidat syntyvät tämän crazy dog ladyksi itseään kutsuvan neidon siveltimestä varmoin ottein. Sofi on hauskaa seuraa ja parituntisen voi viettää vaikka höpöttämällä niistä koirista. Sofin sydän sulaa surffitukalle, helpoille ja rennoille hiuksille! Tavoite on saavutettu, kun hiusten kanssa on helppo olla!

Lauttasaari
bottom of page