AURORANKATU
 

HIUKSET / LIIKKEENVASTAAVA

Hannan käsittelyssä tuntee, että sinusta ja hiuksistasi pidetään hyvää huolta. Nauravaisen ja lämpöisen Hannan hoitajatausta näkyy ja tuntuu, joten asiakkaana voi keskittyä vain nautiskelemaan olostaan ja kahvikupposestaan. 

 

Suloinen Hanna (joka muuten sekoaa, kun näköpiiriin eksyy mäyräkoira) keskittyy suurten muutosten sijaan hiusten helppouteen ja kantajalleen sopivien sävyjen esilletuomiseen. Hiusten ehdoilla tehtävät kiiltokäsittelyt ja raidoitukset ovat Hannan juttu.

MERI ADEVUO / @folkhelsinki_meri

HIUKSET

Merin penkistä saa päivään ihanaa energiaa! Hiukset voi huoletta luottaa tämän neitosen käsiin, sillä raidoitukset syntyvät vuosien kokemuksella. Merin määrätietoisuus takaa, ettei mennä sieltä mistä aita on matalin, vaan hyvä lopputulos on tärkein.

Turkulaissyntyinen Meri on opiskellut myös kosmetologiksi ja vapaalla hän hääräilee liikunnan parissa ja lasten kanssa temmeltäen. Kaikessa hänen tekemisessään näkyy energisyys ja Merille onkin tärkeintä, että asiakas lähtee penkistä hyväntuulisena. Please note, service only in finnish.

MAIJA JÄRVI / @folkhelsinki_maija

HIUKSET

Ihanan reipas Maija taitaa olla värien ja leikkausten suhteen kampaajistamme rohkein, ainakin mitä muutoksiin tulee. Hän sulaa tummille ja herkullisille hiusväreille, luonnollisia vaaleita raitoja unohtamatta.

Asiakkaan rentoutuminen ja viihtyminen on Maijalle tärkeintä. Tämä paljasjalkainen helsinkiläinen voi omien sanojensa mukaan pälpättää tai olla hiljaa, kunhan asiakkaalla on mukavaa. "Rakastan, kun kohtaan tässä työssä erilaisia ihmisiä, jotka kertovat vaikka niiden harrastuksista tai töistä tai mistä vaan, jolloin saan oppia paljon uutta!"

HANNA ANGELVUO (ÄITIYSLOMALLA) / @hannavahapassimakeup, @browsbyhannavahapassi

MICROBLADING, MEIKIT, KAMPAUKSET, SOKEROINTI

Timanttisen silmän kauneudelle omaava Hanna taikoo asiakkaan kasvoista parhaat puolet esiin. Taidot ovat hioutuneet vuosien varrella mainos- ja tv-tuotannoissa ja siinä samalla on tullut opeteltua myös rentojen kampausten laitto.

 

Tunnelman aina hyväntuuliseksi virittävä Hanna tekee myös hämmästyttävän luonnollisen näköisiä microblading-kulmia. Aikaisempi työ hoitajana tuo kulmien laittoon varmuutta ja turvallisuutta. Aikaisemmasta ammatista ei ole haittaa myöskään sokerointien tekemisessä, joten Hannan vastaanotolla asiakas voi ottaa rennosti koko käynnin ajan!

EERIKINKATU
 

ANJA SILÉN / @folkhelsinki_anja

HIUKSET, MEIKIT, KAMPAUKSET / LIIKKEENVASTAAVA

Sympaattinen Anja kuuntelee kaikki toiveesi, joten käsittelyyn uskaltaa istahtaa epävarminkin asiakas. Anja tekee valtavia määriä tiheitä ja ohuita raidoituksia, joiden luonnollisuutta ei voi olla hämmästelemättä! Myös stressiä helpottavista ja voimakkaasti vaikuttavista päähieronnoista nauttivat asiakkaat rakastavat Anjan vahvoja sormia.

Vaasasta lähtöisin olevalla Anjalla on kampaajan ja maskeeraajan koulutusten lisäksi myös estenomin tutkinto. Vapaalla tämä leidi tanssii ja matkustaa minkä ehtii!

SOFI KORPPILA / @sofi_folkhelsinki

HIUKSET

Tiiviisti trendejä seuraavan Sofin tyyli on simppeli ja rento - auringonvaalentamat balayage-raidat syntyvät tämän crazy dog ladyksi itseään kutsuvan neidon siveltimestä varmoin ottein. Sofi on hauskaa seuraa ja parituntisen voi viettää vaikka höpöttämällä niistä koirista.

 

Sofin sydän sulaa surffitukalle, helpoille ja rennoille hiuksille! Tavoite on saavutettu, kun hiusten kanssa on helppo olla!

SIIRI PUUMALAINEN / @folksiiri

HIUKSET

Sydäntäsärkevän suloinen Siiri on rento, innostuva ja ennen kaikkea taitava - kanta-asiakkaidensa mukaan "paras värjääjä ikinä!". Siveltimestä syntyy varmasti eniten raitoja ja upean viileää, vaaleaa tukkaa, mutta sulaapa tämä sydän myös kuparin sävyille. Kampauksetkin ovat rentoja ja huolettomia, ihan kuin tämä neitonen itsekin!

 

Kampaajanoppinsa Turusta hakenut Siiri nauttii siitä, että ajan trendi on kaiken sallivaa ja yksilöllistä - jokaiselle saa tehdä juuri sellaisen tukan, kuin kantajalleen oikeasti sopii.

VEERA HARTIKAINEN / @folkveera

HIUKSET, MEIKIT, KAMPAUKSET

Kuplivan ja herkästi innostuvan Veeran seurassa parituntinen kampaamoaika vierähtää hujauksessa! Tämä savolaissyntyinen parturi-kampaaja hallitsee suvereenisti rohkeammatkin hiusmuutokset eikä pelästy suuritöisiäkään hiuksia. Kikkarapäänä Veera hallitsee ja ymmärtää muidenkin luonnonkiharaisten tarpeet vaivatta. Intohimoisena purkkien testaajana taas Veeralta löytyy varmasti paras tuoteratkaisu vaativillekin hiuksille.

Myös maskeeraajaksi valmistunut Veera hallitsee ihanat sumusilmät ja osaa tuoda esiin jokaisten kasvojen parhaat puolet.

 
LAUTTASAARI

VEERA JURKKA / @veerajurkka

HIUKSET, KAMPAUKSET / LIIKKEENVASTAAVA

Veera tuo Folkiin monipuolista osaamista taitavien leikkausten ja värjäysten osalta. Hiusfilosofiaan kuuluu jokaisen oman persoonan korostaminen ja kauniit ja helpot hiukset, jotka toimivat arjessa. Tämän hulvattoman naisen ykkösjuttuja ovat kiharat hiukset ja luonnolliset sävyt.

Vapaa-ajalla Veeran henkinen ikä lienee suloisesti mummokastissa. Hänen harrastuksiaan ovat nimittäin käsityöt kangaspuista neulomiseen sekä puutarhanhoito. Tervetuloa penkkiin jutustelemaan!

MEERI MÄNTYLÄ / @meerimantyla

HIUKSET, MEIKIT, KAMPAUKSET / FOLK HELSINGIN OMISTAJA

Meeri on niittänyt mainetta luonnollisten hiusten saralla. Tiheät raidoitukset ja kasvoja kehystävät balayaget ovat tämän Satakunnasta Helsinkiin kotiutuneen kampaajan ominta alaa. Intohimona ovat myös rennot kampaukset. Meerin hiusblogista löydät parhaat vinkit ja ideat hiustenhoitoon ja trendeihin: I'd rather hair you now.

Vapaalla tämä neitokainen kirjoittaa kirjaa kauneusalan pienyrittäjyydestä sekä puuhastelee puutaloremontin parissa. Tekemistä riittää, mutta virtaa ammennetaan joogasta ja kävelylenkeistä koiran kanssa!

MARI PAJULA / @folkhelsinki_mari

HIUKSET, KAMPAUKSET

Aina hyväntuulinen Mari taitaa upeat babylightsit ja viileän vaaleat sävyt. Lopputulos on aina luonnollinen ja helposti ylläpidettävä.

Balilla surffausta ja kääpiösnautsereita rakastavan Marin sanoin: "Tykkään tehdä sellaista tukkaa, että asiakkaan on helppo olla sillä. Haluan tehdä asiakkaalle sellaiset hiukset, että se pärjää niiden kanssa pitkään. Olen itsekin sellainen, että käyn kampaajalla kerran puolessa vuodessa ja haluan tarjota asiakkaillekin sellaista helppoutta."

ANNIKA KONTTINEN / @folk.annika

HIUKSET, KAMPAUKSET

Turusta juuri Helsinkiin kotiutunut Annika tuo Lauttasaaren liikkeeseen taituruutta Sassoon-pohjaisella leikkausosaamisellaan. Annikan intohimo on etsiä ja korjata hiusten ongelmakohtia ja hän, jos joku, löytää hankalillekin hiuksille sopivan mallin!

Folioraitojen tekeminen on tälle naiselle lähes meditatiivista hommaa - mitä pienempää ja tiheämpää, sen parempi. Samalla tarkkuudella hoidetaan varmasti juuri aloitettu balettiharrastus!

ANNE-MARIA SARAJÄRVI (ÄITIYSLOMALLA) / @folkhelsinki_ansku

HIUKSET

Oululaislähtöisellä Anskulla on avarakatseinen ja lempeä ote hiuksiin. Penkkiin uskaltavat tulla kaikki ujoimmatkin tyypit, sillä Ansku ei tuomitse, vaikka tukka olisi millä palasaippualla pesty. Pienillä vinkeillä herätellään mielenkiintoa hiustenlaittoon ja lopussa seisoo kiitos, kun hiukset näyttävät terveiltä ja kiiltäviltä!

Sympaattinen Ansku on valmistunut alunperin kosmetologiksi. Hän kokee omimmaksi työkseen raidoitukset ja sydän sulaa karamellisille ja hiekkaisille keskiruskeille hiusväreille.

FOLK HELSINKI

info@folkhelsinki.com

Aurorankatu 3, 00100 Helsinki  //  0449883628

Eerikinkatu 9, 00100 Helsinki  //  0409331812

Lauttasaarentie 6, 00200 Helsinki // 0442394926

Sijainnit kartalla & varausohjeet

Olemme avoinna sopimuksen mukaan.

Ajanvaraus sujuu parhaiten nettiajanvarauksemme kautta.

AJANVARAUKSEN REKISTERISELOSTE

  • Facebook
  • Instagram