top of page

Acerca de

AVOIMET TYÖPAIKAT

KAMPAAJA / BALAYAGE-TAITAJA

 

Etsimme Fredrikinkadun liikkeeseemme kampaajaa, joka rakastaa tehdä hiuksia luonnollisella fiiliksellä! 95 % asiakkaistamme on raidoitustöitä, joten balayagen ja babylightsien olisi hyvä olla sydämen asia. Lisäksi meillä on huutava pula tekijöistä, jotka haluavat tehdä kampauksia (ja mahdollisesti myös meikkejä).

Tarjoamme vuokratuolia kiinteällä kuukausivuokralla. Liikkeisiimme on tällä hetkellä usean viikon jonot, joten et tarvitse mukanasi omaa asiakaskuntaa, vaikka ei sekään toki kiellettyä ole. Oman työajan saa meillä määritellä vapaasti.

Perehdytämme työhön huolellisesti ja autamme uusimpien tekniikoiden hallitsemisessa. Kaikkea ei siis tarvitse osata heti! Kouluttaudumme yhdessä useamman kerran vuodessa ja sieltä se taito karttuu!

 

Fredrikinkadun uusi liiketilamme on avattu elokuussa 2021 ja se on tunnelmaltaan kotoisa ja avaran boheemi. Liiketilassamme on Naavan viherseinä, joka puhdistaa tehokkaasti ilmaa. Käytämme Wellan värejä ja myynnissä meillä ovat Davinesin, Less is Moren ja Innersensen tuotesarjat. Pyrimme toimimaan kaikilta osin mahdollisimman vastuullisesti, joten kompensoimme myös hiilijalanjälkemme oman toimintamme osalta.

 

Panostamme liikkeissämme johtamiseen, johon kouluttaudumme myös erikseen. Toimimme tasa-arvoisesti, sydämellä ja meillä on aikaa toisillemme. Henkilökuntamme jäsenet ovat helposti lähestyttäviä, lempeitä ja mukavia työkavereita. Tähän joukkoon on helppo tulla mukaan!

Folkissa on mahdollista tehdä niin paljon rakastamiaan töitä kuin ikinä haluaa, todella kauniissa ja toimivassa työymäristössä, joka voi kaikin puolin hyvin. Hae rohkeasti meille!

Hae meille!

Voit kysyä lisätietoja tai lähettää hakemuksen tällä lomakkeella tai laittamalla sähköpostia suoraan osoitteeseen meeri@folkhelsinki.com.

Thanks for submitting!

bottom of page